Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

3 Aralık 2010 Cuma

Power E.Valencia: 62 - Efes Pilsen: 56 (Hussein'in Kulakları Çınladı)

Dün geceki Valencia - Efes maçı son dönemin en kalitesiz maçlarından biriydi belki de. Pesic'le beraber, olması gereken çizgiye gelen Valencia, Efes Pilsen'e karşı üstün bir oyun oynamadı ama son çeyrekteki performansıyla galip gelmeyi başardı. Kötü maçta kötünün iyisi olarak son periyoda üstün girdi Efes Pilsen. Valencia'ya göre hücum tercihleri de yerindeydi. Sürekli dış şut deneyen Valencia'lı oyunculara karşı içeriye top indirmeye, içeriyi kullanmaya çalıştı temsilcimiz. Maç kafa kafaya görünse de iki takımdan birisi normal bir Eurolig performansı gösterdiğinde maçın kopma potansiyeli vardı ve malesef koparan Valencia oldu. Son periyodun başlarında ilk üçlüğünü Savanovic'le bulan Valencia ilginçtir ki bir Türk takımı gibi dış atışları zorlamaya devam etti. Bu dönemde özellikle Javtokas'la hücum ribaundlarını çekmeyi başarınca da kendine zorla yarattığı dezavantaj etkisiz kaldı. Doğru basketbola dönüp içeriyi kullanmaya başladıklarında da Efes Pilsen'in umutlarını bitirdiler. Efes Pilsen kazansa büyük bir avantaj yakalayacağı maçı yine kaybederek grubu iyice çorbaya çevirdi. Tabi Efes Pilsen maçı verdi dersem Valencia'ya da haksızlık etmiş olurum çünkü kaliteli kadrolarıyla sadece bu gemiyi yürütecek bir kaptana ihtiyaçları vardı. Pesic de hala çürümediğini iki haftadır herkese gösteriyor. Hussein'in kayalara doğru götürdüğü gemiyi rotasına sokmayı başardı ve daha da iyi işler başaracağa benziyor. Valencia yönetimi ve seyirciler son dönemdeki performansı görünce Manuel Hussein'in kulaklarını epey çınlatmışlardır. Erken müdahale kaybedilen ayların sayısının çoğalmasını önlemiş oldu. Detaylı istatistikler burada.

POWER ELECTRONICS VALENCİA (62): Omar Cook 8 (3 ribaund- 1 asist), Jeremy Richardson, Victor Claver 10 (2 ribaund- 2 asist), Serhiy Lishchuk 3 (3 ribaund- 1 asist), Rafa Martinez 2 (2 ribaund), Florent Pietrus 6 (6 ribaund- 1 asist), Dusko Savanovic 13 (6 ribaund- 1 asist), Robertas Javtokas 7 (12 ribaund- 2 asist)

EFES PİLSEN (56): Andrew Wisniewski 2 (1 ribaund), Igor Rakocevic 7 (5 ribaund- 3 asist), Lawrence Roberts 4 (3 ribaund), Kerem Tunçeri 10 (1 ribaund- 4 asist), Bootsy Thornton 3 (5 ribaund- 2 asist), Kerem Gönlüm 12 (8 ribaund- 1 asist), Nikola Vujcic 8 (5 ribaund- 2 asist), Sinan Güler 6 (5 ribaund), Bostjan Nachbar 6 (5 ribaund)

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...