Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

17 Aralık 2010 Cuma

Orhun Ene'ye Soruları Alalım

Banvit'in ve Türk Milli Takımı'nın başarılı antrenörü Orhun Ene ile bir aksilik olmazsa yarın öğlen Mersin'de maç öncesi bir sohbet gerçekleştireceğim. Ne kadar vaktimiz olur bilemiyorum, ani gelişen bir olay oldu ama elimden geleni yapacağım. TBL, Eurolig, Eurocup, altyapılar, kariyeri , milli takım vs.. tüm konularda sorularınızı yarın öğlene kadar yorum kısmına bırakırsanız kendisine ileteceğim.

10 yorum:

resultante-importante dedi ki...

Orhun Ene'ye göre gelmiş geçmiş en iyi Türk beşi ?

s dedi ki...

Biraz gerilere gidersek,basketbolda bugün buralara kadar nasıl geldiğini,aklında kalan, işte benim şansım da buydu dediği ufak tefek hikayeleri varsa onlardan bahsedebilir mi?Bu soruyu şu yüzden soruyorum,haftasonu Orhun Ağabey'in kulaklarını çınlattık. Eski hocalarından onu dinledik.Birazcık da kendi ağzından duysak birkaç şey,çok sevinirim (:

YZ Şahin dedi ki...

Banvitteki hedefleri ne ? Banvit'in hedefleri ne? Banvit'i Efes Pilsen, FB ÜLker seviyesine çıkarabileceğine, şampiyonluk kazanabileceğine inanıyor mu ? Banvitin şuan verdiği desteği yeterli buluyor mu?
FB Ülker , Efes, GS CC veya BJK CT den teklif gelse, ya da daha büyük bütceli bir takımdan teklif gelse Banvitte devam eder mi ?
Bir dilek: Umarım hedeflerine ulaşır,Banvit ya da başka bir takımla TBL ve EL ve Eurocup sevinci yaşar.

basketçi dedi ki...

a milli takımın başına ne zaman geçecek?

Adsız dedi ki...

1) 3. sene sonra safak'i nerede goruyor? 2011 milli takim kadrosu icin dusunuluyor mu?

) Hakan Yorukoglu, Atalay Gemen, Orhun Ene, Levent Topsakal, Ihsan Bayulken, vs. kendi jenerasyonu pgl'lerinin nerdeyse hepsinin orta mesefa jump-shot'i varken neden sonraki jenerasyonlarin pg'lerinde bunu goremiyoruz, daha genel olarak, neden gunumuz pg'lerinin sutu cok istikarli degil.

Adsız dedi ki...

Basketbol oynadığı dönemde gayet sevilen bir oyuncuyken, koçluğu döneminde çok agresif tavırları nedeniyle aşırı itici olmaya başladı. Bu agresif tavırlarını neye bağlıyor?

fdlmania dedi ki...

Takımına birini alma hakkı olsaydı hangisini alırdı?Kobe Bryant mı Lebron James mi?

Adsız dedi ki...

1. Karşısında en çok zorlandığı 3 guard kimdi?

2. Gördüğü en zor 3 deplasman hangileriydi?

Gürkan Alkan dedi ki...

Tanjevic'in hastalığının duyulmasından sonra adı Milli Takımımız ile anılıyordu. Doğruluk payı nedir ve eğer doğruysa neden gerçekleşmedi? Diğer sorum ise kendisini EuroLeague seviyesindeki bir takım/Milli Takımımız için hazır hissediyor mu?

HotSauce21 dedi ki...

-birlikte oynadığı en iyi yabancı oyuncu?

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...