Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

26 Aralık 2010 Pazar

İleri Görüşlü(!) Obradovic



Geçtiğimiz sezon Top 16'da üstüste aldığı mağlubiyetlerle büyük hayalkırıklığı yaratan ve çeyrek finale bile kalamayan Panathinaikos sezonun en büyük sürprizini yaşatmıştı. Az önce Youtube'da basketbol videoları arasında dolanırken Obradovic'in patlıcan kıvamındaki basın toplantısına denk geldim. Normal sezonun 9. maçı olan Prokom maçı sonrası Obradovic oldukça sert açıklamalar yapıyor. Maçı kazanmalarına rağmen takımın oyununa oldukça kızan Obradovic'in "Öyle bir takımsınız ki herkes Panathinaikos iyi takım, Panathinaikos F4 yapabilir diyor. Ne Final Four'u? Kim Final Four yapacak, bu Panathinaikos mu? Komik. Böyle bir şeyi düşünecek kadar aptal değilim. Final Four yapabilme ihtimalimiz yok. Top 16'da herkes bizimle dalga geçer." sözleri müthiş. Diğer açıklamalar da mutlaka dinlenilesi. Bazen Nova'da bu programa denk geliyorum ama işte Yunanca bilmeyince öyle bakakalıyoruz. Güzel işler oluyor diğer ülkelerde.

DÜZELTME : Basın toplantısı 2008-2009 sezonunun normal sezon son maçı olan Prokom maçına aitmiş. Panathinaikos o sezon Top 16'yı 5-1 ile bitirip Eurolig şampiyonu oluyor. Hakikaten ileri görüşlüymüş(!) Obradovic :)

2 yorum:

Mitya dedi ki...

Basın toplantısı harika. Ancak toplantı geçen degil iki sezon öncesinden, yani Panathinaikos'un şampiyon oldugu seneden! Kısacası ya Obradovic oyuncuları gaza getirmeyi becerip istediğini almış, ya da oyuncular Obradovic'e usturuplu bir cevap vermişler.

maliano dedi ki...

Evet dün düzelttim ben de..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...