Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

7 Kasım 2010 Pazar

Panionios Milos Vujanic'i Kadrosuna Kattı

Eski Efes Pilsen'li, 2003 Euroleague sayı kralı Milos Vujanic Panionios ile anlaştı. Sezona genç bir kadro ile Nenad Markovic yönetiminde başlayan Yunan kulübü üst üste gelen mağlubiyetler ve sahada varlık gösteremeyen oyun sonrası ilk olarak coach değişikliğine giderek Yiorgos Bartzokas'ı takımın başına getirdi. Ardından da 2007'de Panathinaikos'ta Yunan ligi, Yunan kupası ve Euroleague kazanarak üçleme yapan kadronun önemli parçalarından biri olan Milos Vujanic'i aldılar.

9 yorum:

agopist dedi ki...

Eski dosta başarılar...

Unknown dedi ki...

Bu çetnik selamlı fotoğraf yakışık almamış!

maliano dedi ki...

3 sayı işareti yapmış olamaz mı hocam? Bu kadar siyaset sokmayın işin içine, basketbol yazıp konuşuyoruz sadece. Gereken yerlerde gereken tepkileri zaten veriyoruz blogda.

Unknown dedi ki...

İki elin havaya kaldırılarak, üç parmakla (baş, işaret ve orta) yapılan (Sırbistan, ben ve zaferim anlamına gelen)çetnik selamıdır, herhangi bir başarı sonrasında da verilir/veriyorlar. Sporun politize edilmemesi konusunda yerden göğe kadar haklısınız. Zaten politize bir selam olması vesilesiyle sizleri uyardım.

maliano dedi ki...

3 sayı işareti de aynı değil mi :) Demek istediğim boşverin takılmayın ne yaptığına ;)

hakancelep dedi ki...

Ya usta ben boşnağım takmıyorum bu kadar, isteyen istediği gibi algılar zaten de, yapmış olsa bile kendi ayıbıdır. bu fotoğrafı koyan arkadaşın da çetnik sempatizanı olma ihtimali ne kadardır sizce? bence yok,yani aslında biz siyaseti sokmuyorsak gerisi boş.

Erkan Karahan dedi ki...

fotoğrafı koyan benim,hiç çetnik işareti aklıma bile gelmedi,ta ki burda söylenene kadar,benim bildiğim çok kritik bir üçlük atış sonra defansa doğru geri geri koşarken yapmış olduğu bir hareket diye biliyorum.

HotSauce21 dedi ki...

jose calderon'da sağlam çetnikçi diyebilir miyiz serhat?

Unknown dedi ki...

... fotoğrafı koyan benim,hiç çetnik işareti aklıma bile gelmedi,ta ki burda söylenene kadar ...

OffGuard isimli katılımcı arkadaşın da belirttiği üzere şahsen de resmi asan bu arkadaşınızın bu işaretin siyasi mesajını bilmediğini baştan beri tahmin etmekteydim. Zaten hiç bir zaman bir kasıt imasında da bulunmadım. Sadece bir bilgilendirme zaruriyetini hissettim.

Ülke basketbolu adına yaptığınız çok değerli emekvari çalışmalarınızı elimden geldiğince takip ediyorum ve sizleri çok başarılı buluyorum. Daha önce de belirttiğim üzere sporun ideolojik sembollerle politize edilmesini tasvip etmiyorum.

Bu arada Trt 3 İspanyol ligi maç yayınlarında standardını son zamanlarda kaybettiğini düşünüyorum. Yayınlar bu standartsızlıkta mı devam edecek yoksa belli saat aralıklarında standart saatlerde maçlar yayınlanmaya devam edecek midir? Bu konuda malumatınız mevcut mudur?

Çalışmalarınızda başarılar.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...