Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

3 Kasım 2010 Çarşamba

İspanya'da Koltuklar Sallanıyor

  
Power Electronics Valencia'da coach Manolo Hussein'in için çanlar çalmaya başladı,.Süper Kupa yarı finalinde Caja Laboral'ı yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptığı düşünülen Valencia'da geride kalan 5 ACB ve 2 Euroleague maçında sadece 1 galibiyet alınabilmiş olması yönetimi memnun etmedi. Sonuçlar dışında bu maçlarda ortaya konulan mücadele ve oyun da pek tatmin eder cinsten değildi. Bu akşam da 2'de 0 ile başlayan CSKA Moskova karşısında önemli bir sınav verecek olan Hussein'den kimse umutlu değil. Yerine düşünülen adaylar Stenislav Pesiç ve Manel Comas. i ki coach da boşta ve şu sıralar televizyon yorumculuğu yapıyorlar.

Bir diğer söylenti ise Real Madrid cephesinden. NBA takımları için bile coach olarak düşünülen Avrupa'nın efsane hocası Ettore Messina için her an tribünlerde beyaz mendiller sallanabilir. Özellikle son senelerde ezeli rakipleri Barcelona'nın çok gerisinde kalan ve istenilen oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Real Madrid'de başarısızlığa tahamül edemeyen taraftarlar Messina için pek de hoş olmayacak bir sürpriz yapabilirler.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Real Madrid çok keyif veren basketbol oynuyor fakat Barcelona ile başa çıkabilmesi mümkün değil. Messina gönderilse bile hiçbir farklılık olmaz. Barcelona çok çok güçlü yani devir Barcelona devri. Bu realiteyi kabul etmek gerek.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...