Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

8 Kasım 2010 Pazartesi

Hemofarm: 84 - Union Olimpija: 74 Adriyatik Ligi Maçı

 
Binbir zorlukla sezona başlayıp Euroleague'e üç maçta üç galibiyetle masal kıvamında bir başlangıç yapan Union Olimpija Adriyatik liginde deplasmanda Beşiktaş'ın Eurocup'taki rakibi Sırp temsilcisi Hemofarm'a mağlup oldu.

Maçtan sonra Olimpija antrenörü Zdovc: ''Hemofarm'ı tebrik ederim, bugün bizden daha iyi oynadılar ve galibiyeti hakettiler. Bazı oyuncularımın bu maçta ortaya koyduğu performans benim için hayal kırıklığı oldu. Avrupa'daki perfomanslarının altında kalmaları kabul edilebilir değil. Oyuncularım her maçta düzeylerini korumalılar. Saso Ozbolt olmadan buraya geldik, onun yokluğunda alternatif bulmakta zorlandık ama hiçbir bahane bu mağlubiyetin sebebi olamaz.'' dedi.

Hemofarm antrenörü Zejko Lukajic ise: ''Maçın ilk bölümünde üst düzey bir oyun ortaya koyduk. Hücum ribuandlarında zayıf olmamıza rağmen Borisov ve Macvan'dan bu konuda iyi katkı aldık. Maç boyunca yüksek tempoda oynamak zor ama taraftarımızın desteği ile akıllı bir oyun ortaya koyup Olimpija gibi bir takım karşısında önemli bir galibiyet aldık.'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Hemofarm'da başta Avrupa'nın en gözde genç oyuncularından Milan Macvan (maçın MVP'si) olmak üzere, Milos Borisov ve Bojan Krstovic galibiyette önemli katkı yaptı. Beşiktaş'ın Eurocup'taki en önemli rakibi olarak gözüken Sırp takımı Partizan, Cibona ve Olimpija gibi Euroleague takımlarının bulunduğu Adriyatik liginde altı maçta beş galibiyet ile lider durumda.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...