Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

7 Kasım 2010 Pazar

CSKA Moskova'dan Taraftarlara Mektup

Öyle bir takımın taraftarısınız ki yıllarca Eurolig'de Final Four'lara ve şampiyonluklara abone olmuşsunuz, Avrupa'nın en iyi koçları ve oyuncularını takımınızda izliyorsunuz, bu seneye de Avrupa'da tarih yazmış Vujosevic ile giriyorsunuz. Ama Eurolig'de üç maçta üç mağlubiyet ile Eurolig'in en zor grubunda sonuncusunuz. Zor bir psikoloji. Takımda Siskauskas, Khryapa ve Kaun gibi ilk beşin üç önemli oyuncusunun sakat olması CSKA Moskova bu gruptan çıkamadığı takdirde ilerisi için hiçbir kredi sağlamayacak. Eurolig de "Siz böyle böyle zorluklar yaşadınız, wildcard ile ikinci tura çıkmanıza karar verdik." demeyeceği için CSKA Moskova için zor günler kapıda.

Dün öğleden sonra blog ekibinden OffGuard, Yunan basketnet.gr sitesinde CSKA Moskova koçu Vujosevic'in istifa ettiğini ama başkan Vatutin'in bu isteği geri çevirdiği haberinin yayınlandığını haber verdiğinde önce siteye, sonra CSKA Moskova resmi sitesine baktım. Bakınca da bu mektup dikkatimi çekti. Takımdaki tüm oyuncular imzalarıyla taraftara çağrı yaparak desteklerinin devam etmesini, desteklerine ihtiyaçları olduğunu ve daha çok çalışarak gurur duydukları takımı tekrar yaratacaklarını söylediler. Çok samimi ve sağduyulu bir çağrı. Takımdaki oyuncular krizde olmadıklarını, hatalarının farkında olduklarını ve düzeltmek için taraftardan şans istediklerini açıkça ifade ettiler. Bundan daha güzel bir çağrı olamaz. Taraftar ve takım bütünleşmesi parke dışında bu şekillerde sağlanır ancak. İşte bu yüzden CSKA Moskova resmi sitesini her zaman takdir edip, her fırsatta takımlarımıza örnek olması gerektiğini söylemişimdir. Takımdan ayrılan koçların, oyuncuların, efsane oyuncuların, hatta dansçı kızların doğumgünlerini kutlayıp onurlandırıyorlar. Bir bütün olmak için daha fazla ne yapılabilir ki?

Sevgili Taraftarlar,

Umuyoruz ki bize olan desteğiniz devam edecek. Takım olarak zor bir dönemden geçiyoruz fakat hiçbir şey bitmiş değil. İnanıyoruz ki sizin de desteğinizle bu uzun sezonda gelişimimiz devam edecek ve yakın zamanda galibiyet serisini elde edeceğiz. Yıllarca hem iyi hem de kötü günlerimizde bize destek oldunuz,  lütfen durmayın ve bizden umudunuzu kesmeyin. Bize olan desteğiniz çok şey ifade ediyor, hem sahada hem de antremanlarda elimizden gelenin en iyisi yaparak gurur duyacağınız bir takım olacağız. Bize inanın, profesyonel sporcular olarak  biliyoruz ki hem zihinsel hem de fiziksel anlamda çıkış yapmalıyız.  Gelişimimizi ve yapılanmamızı köklü CSKA ekolüyle yapmak ve bu geleneği devam ettirmeyi umut ediyoruz.


Desteğiniz için teşekkürler,

Takım

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...