Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

13 Eylül 2010 Pazartesi

Sırbistan'ın Davası Kerem'in Ayağı

Sırplar tüm medya organlarıyla ağlıyorlar. Ömer Aşık'ın sakatlık pozisyonundaki öfke , Kerem'in son pozisyonda ayağının çizgide olmasıyla zirveye çıkmış durumda. Ayak çizgide evet ama artık bazı şeylerin davası olmaz. Hesaba yazsınlar artık, başka şampiyonalarda ödeşiriz. Veya eskilere saysınlar. Biz hala alacaklıyız.


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu karara maruz kalan ülke Litvanya veya Rusya gibi ülkeler olsa anlarım.Hala gözümün önüne geliyor 1995 finali.ABD li hakemin çaldığı düdüklerle 5 faulle dışarıda kalan 2.20 lik Sabonis hırsından gözyaşlarını tutamamış, verilen kararlardan dolayı Marchuniadis saçı başı yolmuş, takımı kenara çekmişti. Djordoviç de yalvarıyordu sahaya dönmeleri için. Maçın bitiş kornasıyla beraber Djordoviç, Daniloviç ve saz arkadaşları çetnik işareti yaparak- 3 parmak- alınteri ile kazanmadıkları bir şampiyonluğu kutluyorlardı 17000 kişinin ıslığı eşliğinde. Üçüncü olan Hırvatistan madalya törenini Sırp milli marşını dinlemeden terk ederken Sabonis Marchuniadis Kürtiniatis ve arkadaşları gururla kürsüdeki yerini almış ve Sırp milli marşını her şeye rağmen dinlemişti. Biliyorum biraz romantik bir film senaryosu gibi gelebilir bu yazdıklarım ama izleyenler bilir bu anlattıklarımın hepsi birebir yaşandı. Ne derler etme bulma dünyası. Dün başkasına bugün sana. Kader her zaman çetnik işaretini yaptırtmıyor adama. Saygılarımla Ertan Ürkmez

Yasin dedi ki...

Pozisyon çok net degil aslinda, belki ayaginin arka kismi yere deymiyordur, çünkü topu aldigi anda depar atiyor Kerem, bu yüzden bence bu video hiç birsey ifade etmiyor, sirplar aglasin dursunlar

Adsız dedi ki...

2001 finalinde de hakemler çok belli olmasa da Sırplara yardım etmişti. 2002 finalinin sonundaki faul ise utanç abidesi.

Benim korktuğum nokta bazı spor yazarlarının 2009 polonya yani tarafsız sahada tam kadrolu İspanya'yı yenmemize rağemn hala 2001 'i temcit pilavı gibi önümüze koymasıdır. Sanırım yine aynısını yapacaklar.

Yani yine içimizden vurulacağız.

Adsız dedi ki...

Açıkça söylemek gerekirse turnuva genelinde aleyhimize çok düdük çalındı, o yüzden vicdanım çok rahat. Kudursun Sırplar.

Adsız dedi ki...

Ömer in pozisyonu için yazmayı unuttum onu da ilave edeyim. Yapılan pek ahlaki değil. Fakat nasıl olsa Ömer faulleri sokamaz mantığı ile suratına tokat yapıştırmak koluna balta gibi indirmek çok mu ahlaki? Kısas a kısas da iş değil tabi de demin de belirttiğim gibi etme bulma dünyası, geçmişte günahları çok saymakla bitmez.Bu kadroyla bir çok turnuva alırlar önümüzdeki yıllarda keza sağlam geliyorlar. Fakat Teodosiç in yükünü azaltacak alternatifleri bulmaları gerek Saygılarımla Ertan Ürkmez

Adsız dedi ki...

Evet bir oyuncunun sırtından itip birde suratına yumruk vurmak sportmenlik dışı faul sayılmıyorda Teodosiç'in attığı yumruğun şiddetine göre Ömer'in numara yaptığı gündeme getiriliyor.

Ve bunu söyleyenlerde basketbolu çok iyi bildiğini iddia edenler.

Milletçe kıçımızı başkalarına açmaya pek meraklıyız.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...