Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

21 Eylül 2010 Salı

Sinan Erdem'de Tarihi Bir An

Final maçı için Sinan Erdem Spor Salonu'nda bulunan şanslı basketbolseverler tarihi bir ana da tanıklık ettiler. Gerçi organizasyon devre arasında olduğu için bir kısım taraftar bunu göremedi ama zaten buradaki isimleri zerre kadar umursamayan, hatta tanımayan bir topluluk olduğu için o konuda sorun yok. Saha içine iznim olmadığı için ancak bu pozu yakalayabildim ama yeterli olduğunu sanıyorum. Divac, Kicanovic, Dino Meneghin, Sabonis ve Oscar Schmidt... En çok alkışı -belki de salondaki Litvanya'lıların etkisiyle- uzak ara Sabonis'in aldığını da ekleyeyim. Bu arada Meneghin'e sesimi duyurabilsem İtalya ve 24 takımlı Avrupa Şampiyonası ile ilgili iki çift lafım olacaktı ama başaramadım.

3 yorum:

ertan ürkmez dedi ki...

Çocukluğumun kahramanı Sabonis i salonda alkışlamak benim için büyük zevkti. Aklıma 2.20 lik Sabonis in yedeği geldi- o zamanlar ilk 5 kavramı önemli olduğu için yedeği dedim- 2.21 lik Kaçenko(yazılış yanlış olabilir) :)

tuna54 dedi ki...

gerçekten tarihi an.birileride çıksa yayıncı kuruluşa sorsa ekrana futbolcu çıkaracağınıza bu insanları neden çıkarmadınız diye.şu isimlere bak,birde ekrandaki boş geyiklere,iki yorumcu ,bir güzel kızla koskoca dünya kupası geçti,yazık gerçekten.birde basketbolun adresi olacağız demiyorlarmı resmen komedi.kimle nasıl olacaksın.?

Miksiyon dedi ki...

Hey gidi sabonis divac şimdide pivot diye ne kazmalar yetişiyor kalmadı o jenerasyonlar

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...