Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

24 Eylül 2010 Cuma

Semih ve Ömer'in NBA Rolleri

Yazı nba.com yazarlarından John Schuhmann'a ait. Bu sene NBA'de forma giyecek Semih Erden ve Ömer Aşık'ın ABD maceraları hakkında öngörülerini kaleme almış Schuhmann. Benim Semih'le ilgili çok karamsar düşüncelerim var o yüzden yorum yapmayayım sizi direk yazıya aktarayım. Her konuda ABD'ye gitmek kolay, kalmak zordur. Umarım uzunlarımız da orada kalıcı olurlar ve her gün yeteneklerine yenilerini eklerler. Semih'te pek öyle bir potansiyel ve çaba yok ama Ömer Aşık'ın iyi işler yapacağını düşünüyorum kendi adıma. Sene içinde zaten takipte olacağız, ilk NBA etiketimiz de bizimkiler için olsun.

4 yorum:

R-J dedi ki...

We will see if there are lucky, becasue they are good players.
By the way, all the Euroleague transactions on:
http://transfersaqueneutral.blogspot.com/

ertan ürkmez dedi ki...

ikisi de çok erken gittiler, yeterince pişmediler.Benim pek fazla umudum yok inşallah utandırırlar beni.Özellikle Ömer e ne kadar kızgın olsam da her ikisini de Allah muvaffak etsin.

HotSauce21 dedi ki...

ömer'e kızgınlığın neden biladerim?
aziz paşanın lafını dinlemediği için mi?

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

"Semih'te pek öyle bir potansiyel ve çaba yok ama Ömer Aşık'ın iyi işler yapacağını düşünüyorum kendi adıma. Sene içinde zaten takipte olacağız, ilk NBA etiketimiz de bizimkiler için olsun."

Ben Dünya Şampiyonasına kadar böyle düşünüyordum fakat bu serbest atış özrüyle ve maçlardaki ruhsuz haliyle Ömer Aşık bekleneni bile veremeyecek. Bütün dualarım Semih ile..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...