Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

11 Eylül 2010 Cumartesi

Arjantin: 73 - Rusya: 61 (İspanya'nın Rakibi Arjantin)

Salonda bulunup pek fazla takip etmediğim başka işlerle ilgilendiğim bir maçtı. Bir gün önce Arjantin'in kilitlenen bütün kapıları iddiasız Rusya sayesinde yeniden açıldı. Bitse de gitsek havasındaki Ruslar'ı Scola ve Delfino'nun 53 sayısıyla mağlup ettiler. Buna Oberto'nun 10 sayısı da eklenince Ruslar'ın toplam sayısından fazla bir rakama tekabül ediyor ki bu da bu maçın önemsizliğinden kaynaklanıyor. Rus savunmasının önemli bir maçta bu kadar önemli silahlara bu fırsatı bir kez daha vereceklerini hiç kimse sanmıyordur. Onlar da Monya'nın dış atışları ile biraz direndiler ama maçın sonundaki Arjantin rüzgarı noktayı koydu. Arjantin ve İspanya pazar günü beşincilik için sahada olacak. Detaylı istatistikler burada.

RUSYA (61): Andrey Vorontsevich 10 (3 ribaund,2 asist), Sergey Bykov5 (2 ribaund,1 asist), Vitaiy Fridzon 2, Alexey Zhukanenko 2 ( 2 ribaund, 1 asist), Anton Ponkrashov 3(4 asist), Sergey Monya 10 (7 ribaund,4 asist), Dimitriy Khvostov9(3 ribaund, 2 asist), Evgeny Voronov 3(1 ribaund), Timofey Mozgov 10(11 ribaund)

ARJANTİN(73): Luis Scola27 (6 ribaund), Pablo Prigioni 5(4 ribaund-5 asist), Fabricio Oberto 14( 3 ribaund), Luis Cequeira (1 ribaund-2 asist), Carlos Delfino 26 (7 ribaund-3 asist), Paolo Quinteros (1 ribaund), Leonardo Gutierrez 3, Hernan Jasen 2( 2 ribaund-1 asist), Guillermo Kammerichs

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...