Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

19 Ağustos 2010 Perşembe

Dünya Şampiyonası'nda İki Türk Hakem

Dünya Şampiyonası'nda görev alacak 40 hakem açıklandı. İçlerinde Türkiye'yi temsilen Recep Ankaralı ve Murat Biricik de var. Bu karar sürpriz değil tabi ki, çok önceden isimler belliydi. Hatta iki hakemimizin TBF resmi sitesine aylar önce verdikleri keyifli röportajda da bu konudan çokça bahsettiler. Röportajın tamamı burada, 40 kişilik hakem listesinin tamamı da burada. Recep Ankaralı İstanbul'da, Murat Biricik de kayseri'de ilk tur gruplarında düdük çalacak. Her iki hakemimize de başarılar diliyorum. Umarım yarı finallerde veya finalde kendilerini görürüz.

26-27 Ağustos'ta hakemlerin tamamı toplanacaklar, iki günlük toplantı ve eğitim sürecinin ardından fiziksel teste tabi tutulacaklar. Ayrıca bu şampiyonada ilk defa son saniyede atılacak basketler için monitörden hakemler pozisyonu tekrar izleyip karar verebilecek. Hataların damga vurmadığı bir şampiyona olur inşallah.

2 yorum:

erdemba dedi ki...

Murat Biricik milli takımın danışman hakemi aynı zamanda, umarım iyi bir turnuva geçirirler...

Sheed dedi ki...

unutma, unutturma:
http://maliano.blogspot.com/2009/12/azck-da-olsa-utandnz-m.html

ohohohoh, murat murathanoğlu'nun da döneceğini düşünürsek şenlik var.. yalnız bu rocha cidden aktif hakemler arasında benim için de en can sıkıcı 3 hakemden biridir, jungebrand yine götürür tecrübesiyle de..

gerçi ev sahibi takıma çalışması daha olası rocha'nın.. ama jazz, illinois ve türkiye maçlarındaki murathanoğlu için hakemin gerçekten kötü olmasına bile gerek yok :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...