Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Peki Ama Hangisi?

Efes Pilsen transfer yapacak, bir 4 numarayı kadrosuna katacak. Basına düşen iki aday Lawrence Roberts ve Milan Macvan, oldukça farklı özellklere sahip iki oyuncu. İkisinden biri gelecek gibi gözüküyor, iyi ama hangisi? Beklemeyelim çok fazla, cevabını bulsun bu soru...

6 yorum:

HotSauce21 dedi ki...

emin değilim ama david andersen rockets kadrosundan boşa çıktı diye hatırlıyorum.bence efes'in aradığı 4 numara için çok dağa cuk dedirtecek bi isim olabilir.

Adsız dedi ki...

andersen'le ilgilenen çok takım var avrupada. nba'de kalması da muhtemel ama bildiğim kadarıyla avrupa'ya dönme ihtimali daha fazla. efese gelse biraz abartıyo olabilirim ama bence rüya gibi olur. koskoca andersen ya boru mu :D

yugoslavtipiforvet dedi ki...

Efes pilsen;bana göre dış şut atabieln bir uzunla anlaşmalı.Macvan istikrarlı atmasa bile şutunu istikrara kavuşturabilir.en azından atıyor.roberts sadece içten oynayabilen bir adam ama macvan'a göre artısı savunması.ben gene de biraz da yaşından dolayı (aralık 1989 doğumlu) macvan derim

Sheed dedi ki...

roberts'ın zaten partizan sisteminde büyüyen bi oyuncu olduğunu düşünenlerdendim, en azından olduğundan iyi görünüyordu.. kerem de form bulduktan sonra atıl bi transfer olarak kalır, olursa.. geçen sene çabuk ayaklı tek uzun yokken iyi bi ekleme olurdu ama bu sene çok istemiyorum..

raduljica ile birlikte macvan'ı da alıp iki proje oyuncuyla kontenjan doldurmayı kaldırabilir mi efes, ondan da emin değilim.. guardda da wisniewski falan var zaten, daha doğrudan katkı verebilecek bi oyuncu beklerdim.. macvan, roberts'a göre daha uygun oyuncu tipi ama bu iki seçeneğe inmişse gerçekten hayal kırıklığı..

yangchonchoi dedi ki...

Efes bu iki oyuncuyu hedef gösterip Andersen'i getirebilirse muazzam olur.Yalnız yine de Efes Pilsen'in şu anki kontrat yapıları ile pota altı rotasyonunun Raduljica,yabancı transferi, Kerem, Dudley dörtlüsü ile oluşacağı görülüyor ki gelecek oyuncu Andersen dahi olsa bir takviyeye daha ihtiyaç duyacaklarını düşünüyorum. Zira ne Duşan'dan ne de Ramazan'dan kısa vadede pek bir beklentilerinin olacağını sanmıyorum. Efes rüyası tadında bir post olacaksa eğer bu, Furkan hayaliyle sonlansın.
Ps: Koyu bir Karşıyaka taraftarı olduğumu belirtmek isterim. Bu yazı tamamen Efes Pilsen gözlüğünden yazılmıştır.Yoksa bu denli güçlü bir kamuoyu karşısında Furkan'ı bırakmak söz konusu olmaz diye düşünüyorum.

oscar dedi ki...

blok yapan fizikli hangisi ise o olsun.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...