Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

20 Temmuz 2010 Salı

Hızlandırılmış Dedikodu Seansı

Çok dolu bir içerik olmayacak ama en azından olan bitenden uzak kalmamak için basketbol sitelerinde gezinen dedikoduları toparlayıp buradan paylaşmış olalım. Maliano'da daha dolu içeriğe alışkın olanlar yadırgamasın, vakit sorunu bazen elini kolunu bağlıyor insanın. Neyse, buyrun efenim:

- Khimki'den ayrılacak Jankunas'a eski takımı Zalgiris Kaunas ve (daha önce kadrosunu tamamladığı açıklanan) UNICS Kazan talip. Litvanyalı uzun forvet, pozisyonunda Avrupa'nın kıymetli oyuncularından biri; gönül Zalgiris'e dönsün, Litvanya temsilcisi güçlensin ister.

- Rusya'nın güçlü temsilcisi, elemelerden EL'ye katılmasını beklediğimiz ve ismini gruplara yazma konusunda hazır beklettiğimiz Khimki, Siena'nın başarılı guardı David Hawkins ile ilgileniyor.

- Siena'nın yaşadığı değişim içerisinde gündemine birçok aday giriyor; bunlardan ikisi BO McCalebb ve Alan Anderson... Pianigiani'nin Amerikalı kısa oyuncu rotasyonunda taşlar tamamen değişecek bunu biliyoruz ancak yeni isimler bu ikisi mi olacak, göreceğiz.

- Olympiakos'un uzun oyuncu arayışı doğrultusunda gündemine gelen son isim Boniface N'Dong. Şişen Barcelona uzun oyuncu kadrosunda kendine yer bulamayıp ayrılması gündeme gelen Afrikalı oyuncu için farklı ortamlarda istek parçası olarak Fenerbahçe'nin de adını anmıştım. Yunanistan yolları gözüküp gözükmediğini göreceğiz...

- Kısa oyuncu kadrosundaki birçok oyuncuyla yollarını ayırması gündemde olan Real Madrid'in takviye adaylarından biri de, geçtiğimiz sezon Badalona forması giyen Clay Tucker. Badalona'nın geçtiğimiz sezon en büyük kozu olan Amerikalı oyuncu İspanya'da, daha iyi bir takıma kapağı atabilir gibi gözüküyor.

- Efes Pilsen'den ayrılan Charles Smith'in talipleri arasında tanıdık bir isim olduğu söyleniyor Tanjevic'in elinin altında olacak olan Lottomatica Roma, dedikodulara göre tecrübeli Amerikalı oyuncu ile ilgileniyor.

- Uzun oyuncu arayışındaki Panathinaikos, Spanoulis'i kaptırdığı Olympiakos'tan Baby Shaq lakaplı, yazılışı da okunuşu da ayrı dert olan Sofoklis Schortsanitis'i almayı düşünüyor.

- Haber Türk kaynaklı haberlere göre (ki sonradan Sırp basınında da yer buldu) Fenerbahçe Ülker, Aleks Maric'in alternatifi olarak Milan Macvan ile ilgileniyor. Tabii Macvan-Maric kıyası, birinin diğerinin nasıl alternatifi olabileceği de ayrı bir tartışma konusu...

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...