Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

3 Temmuz 2010 Cumartesi

Darjus Lavrinovic?

Litvanya topraklarında yetişen oyuncular sinir bozucudur, şutördürler, istisnalar dışında kısasından uzununa kadar hemen hepsi belli bir yüzdenin üstünde sokarlar. Bu özelliğe sahip uzunları, Lavrinovic kardeşler, ulusal takımlar seviyesindeki maçlarda da her daim canımızı yakmışlardır. Hep "Ne zaman birinin yolu buraya düşer acep?" diye düşünürken Real'in yol verdiği, Lavrinovicgiller'den Darjus olanının adı Fenerbahçe Ülker ile anılmaya başlandı, Milliyet'te Ümit Avcı imzalı haberi yapıldı.

Spahija'nın uzun oyuncu konusunda farklı beklentileri, planları olduğunu ve buna göre de takviye(ler) isteyeceğini biliyorduk. Yakın dönemde Efes hakkında da epey bir uzun transferi mesaisi yapabiliriz, zira lacivert-beyazlılar için de pota altına takviye fazlasıyla şart durumda. Habere geri dönecek olursak, Fenerbahçe için beklenen bir hamle, beklenenin üstünde bir başarıyla tamamlanır, eğer transfer gerçekleşirse. Lavrinovic 4 ve 5 numaralar kullanılabilen, Spahija'nın uzun rotasyonundaki esneklik konusunda elini çok güçlendirebilecek bir isim. Litvanyalı oyuncu kariyeri boyunca aldığı süreler ile verimlilik puanları kıyaslandığında kendisine şans verenlerin hep yüzünü güldürmüştür. Mücadeleyi ve sertliği sever, güçlü oyuncudur...

Uzun lafın kısası, güzel transfer olur Lavrinovic, şık olur. Ömer-Semih ayrılıkları (ki ikisi de kesin olarak ayrıldılar) ve Vidmar'ın da gönderilmek istenmesi, Fenerbahçe'nin uzun oyuncu konusunda epey hareketli bir transfer dönemi geçireceğini gösteriyor. Lavrinovic dışında da oyuncu takviyesi gelebilir, en azından niyet o yönde olabilir; tabii burada belirleyici olacak konu Vidmar gibi, Greer gibi yabancıların durumu olacak. Neyse, Lavrinovic işinin takipçisiyiz, çok geçmeden daha net bilgilere kavuşacağımızı düşünüyorum.

2 yorum:

Erman Tüneri dedi ki...

Kulupten acıklama geldi transfer resmiyet kazandı hayırlı olsun =)

basketçi dedi ki...

http://naumoski7.blogspot.com/2010/07/lavrinovic-fb-ulker-de.html

Vidmar; Bogdan koç döneminde FB Ülker kapsından girdiği anda bu kazmaya verilen paraya Lavrinovic alınırdı demiştik.
Şimdi Bogdan koç takımdan ayrılır ayrılmaz iş bilen adamlar görev başına gelince Vidmar'ın yerine hemen Lavrinovic'i aldılar.
Real Madrid'li oyuncu önümüzeki sezon FB Ülker forması giyecek.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...