Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

15 Haziran 2010 Salı

Selçuk Ernak'a Sorularınızı Alalım

1 ay önce Çin Milli Takımı'nda yardımcı antrenörlüğe getirilen Selçuk Ernak'la Çin Milli Takımı ağırlıklı olmak üzere bir röportaj gerçekleştireceğim. Bu görüşmeyi de 5 Soru şeklinde yapmayı düşünüyordum ama daha sonra sizlerden gelecek soruları da düşünerek geniş kapsamlı bir röportaj yapmayı tercih ettim. Tabi sorular az olursa yine diğer türlü yapabilirim. Selçuk Ernak şu anda Çin Milli Takımı'nda görevli olduğu için röportajda Banvit ile ilgili hiçbir soru sormayacağım, o yüzden sizler de bu konuda soru sormazsanız mutlu olurum. Başka bir ile yerleşmek üzere yoğun günler geçiriyorum. Sitede güncellik düşebilir ama röportajı fazla sürmeden gerçekleştireceğim.

3 yorum:

cangülen dedi ki...

Kendisi banvitten ayrıldıktan sonra baya yer gezip kendini geliştirmek için çok çalıştı şuan çalıştığı çin milli takımı onun için bir staj mı yoksa uzun dönem çalışmayı mı düşünüyor?

Burki_Rock dedi ki...

1-Grupta "zorluk" sıralaması yapsa, nasıl bir sıralama yapar. Ve Yao Ming'siz kendilerini nerede görüyorlar.

2-Memleketten, önümüzdeki sezon için teklif aldı mı?

hasanerdem dedi ki...

1- Turnuvada 12 Dev Adam'ın şansını nasıl görüyor?

2- Emir Preldzic'in Türk vatandaşlığına geçip, Milli Takım formasını giymesi gündemde. Bu bağlamda devşirme diye tabir edilen oyuncuların durumu ve bunun alt yapılara olan etkisini nasıl değerlendiriyor?

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...