Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

30 Haziran 2010 Çarşamba

Panathinaikos'da Kan Kaybı

Bugün gelen haberlere göre takımın en önemli pota altı silahı Nikola Pekovic, NBA takımlarından Minnesota Timberwolves'dan 3 yıl 15 milyon dolarlık bir kontrat teklifi almış. Yunanistan'da kazandığından 3.2 milyon dolar daha fazla. Bu anlaşma olacak gibi görünüyor. Tek bir engel var o da Nikola Pekovic'in Pana'yla olan anlaşmasını feshetmek için ödemesi gereken 1 milyon dolar. Pekovic'in alternatifi Pekovic'in geldiği yerden gelebilir. Aleks Maric ile ilgileri çok da yeni değil. Obradovic, Pekovic'le oyunu çok benzeyen Maric'i kadroya katmak isteyecektir. Meşhur sözü unutmamak lazım, bir kızı kırk kişi ister bir kişi alır. Maric'in de taliplisi az değil. Şu bir gerçek ki 2009 Euroleague zaferinin en önemli adamlarından birini kaybediyor Panathinaikos.

İkinci gelişme ise çok daha sansasyonel. Belki de Yunanistan basketbol ligleri tarihinin en önemli transferi olacak. Spanoulis'in Dusan Ivkovic'in gelecek sezon kuracağı takımda yer almak istediği, Angelopoulos'lardan gelen teklife evet dediği ve bir kaç küçük pürüz kaldığı söyleniyor. 28 yaşında ve aslen 2 numara olan Spanoulis 2.4 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayacakmış ancak sözleşmenin diğer şartlarıyla ilgili başka da bir bilgi yokmuş. Obradovic'in sıkıntıya gireceği nokta işte tam burası olur. Spanoulis'in sıkıntısı da OAKA'ya girmek olur.

3 yorum:

Oypa13 dedi ki...

Diamantidis var olduğu sürece Spanoulis Asıl adam olamayacak.Daha fazla değer görebileceği bir yere gitmek istemesi mantıklı gelebilir fakat OAKA geceleri fazlasıyla ateşli geçer onun adına.

Adsız dedi ki...

@thyra dekatria

spanoulis, olympiakos'ta değer açısından pao'dakinden çok farklı durumda olmaz. Alvertis'ten DD'ye geçen "einai trelos o arxigos" olayı, SEF'te papaloukas,bourousis gibi adamlar varken spanoulis'e söylenmez.

Geçen sene olympiakos'un en kötü yeri 2 numaraydı..Teodosic-?-childress-kleiza-bourousis ilk 5.ini tamamlıcak adam gibi 2 numara yoktu. Kenardan 6. adam olarak gelen theo'da kapatamıyordu o açığı. O yuzden cuk oturur bu transfer. Artı olarak rakibin en önemli skor opsiyonlarından birini çalıyorsunuz. Childress gitti ama mutlaka onun ayarı bir oyuncu alınır. Sato vs..

Oypa13 dedi ki...

Mutlaka Bourousis kadar değer görmez ama en büyük rakibinin en değerli oyuncularından biri olduğu ve kupa kazanmayı bırakıp gelen Spanoulis'e bakış açıları farklı olacaktır.Pao'ya karşı kazanılan her zaferde (Spanoulis'in de katkısıyla) giderek sevilecektir.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...