Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

22 Haziran 2010 Salı

Hayallerimizin 3 Numarası

Rudy Fernandez, Barça'nın gelecek sezon hayallerinde ki 2 numaraysa, Jan Vesely de 3. Henüz 20 yaşındaki Çek forvet, 2.10 boyuna rağmen hızı ve çevikliğiyle, savunma enerjisi ve kazanma azmiyle Barcelona'yı bu yolda gitmeye zorluyor. Genç oyuncunun kafasından geçen, bu sene de Partizan'da kalıp, gelecek sene NBA draftlarında ilk turdan seçilmek. Sözleşmesinde bonservis bedeli miktarı bulunmayan oyuncu eğer Barcelona'yı seçerse 2 yıl burada kalacak ve 22 yaşında Barcelona onu Birleşik Devletler'e yollayacak. Barcelona'nın önerdiği rakamlara asla çıkamayacak olan Partizan, oyuncusunu kaybetmek istemiyor. Toni Kukoc'a çok benzeyen Vesely, parayla ayartılabilecek mi göreceğiz. Sadece para da değil üstelik, Avrupa kariyerine olası bir Euroleague şampiyonluğuyla veda etmek isteyebilir.

Bu haberin ışığında Barcelona'nın 3 numarası Pete Mickeal ise daha çok maaş istiyor. Real Madrid'in yüksek bir teklif ilettiği bildirilen Mickeal'in gönlünde yatan New York Knicks. Geçen sene maaşının %15'ini vergilerle kaybeden Mickeal, NY ihtimalinin giderek azalması karşısında en azından Barcelona'da oynamak istiyor ama istediği paralara. Bu durumun da tıpkı Roger Grimau gibi ay sonunda çözüleceğini düşünüyoruz.

Barcelona'nın gündemindeki bir diğer 3 numara Bjelica ise Vesely'den daha kolay. Kızılyıldız'da oynadığı için transferinde pek pürüz çıkacağını zannetmiyoruz. Fiziksel özellikleri ve sahadaki oyunuyla Vesely'e çok benzeyen Bjelica, yine de Vesely kadar iyi değil.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...