Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

25 Haziran 2010 Cuma

Dusko Vujosevic CSKA Moskova'da

Rusya ve Sırbistan basını iş bitti diye günlerdir yazıyordu ama resmi açıklama gelmeden kesin şeyler yazmak istemedim. CSKA Moskova resmi sitesinden nihayet açıklama geldi ve Vujosevic CSKA Moskova ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Vujosevic ismi öyle bir karizmaya sahip ki bu sene rahatça üç kupa kazanıp, bir de takımını Avrupa üçüncüsü yapan Pashutin'in arkasından bile el sallarken insan çekinmiyor. Ettore Messina'dan sonra yepyeni bir sayfa açılıyor CSKA Moskova'da. Bu tip koçlar için her zaman bir endişe sözkonusudur. Egosuz oyuncuları kontrol edip bir çatıda birleştirebilen bazı isimler kuvvetli bütçelerle, egolu isimlerle çalışırken zorlanabilirler. Bunun örneği çok fazladır. Gönül isterdi Türkiye'ye gelsin ama malesef yine rakip benchlerde izleyeceğiz Dule'yi.

Konuşulan rakam resmi olmasa da 3 yıl için 5 milyon euro. Partizan başkanı Danilovic'in açıklamaları da bir o kadar güzel: "Eğer duyduğum rakam doğruysa çok mutlu oldum. Vujosevic bugüne kadar başardıklarının ödülünü almış olacak. Partizan'a gelince, sistem her zaman olduğu gibi devam edecek. Bir kişi gitti diye kulüpteki sistem asla değişmez." Danilovic Partizan efsanesini devam ettirmek için binlerce Sırp'ın böbreğini gözü kapalı vereceği yeni bir isim bulmak zorunda.

1 yorum:

yangchonchoi dedi ki...

Ne yalan söyleyeyim ben resmi sitelerden yalanlanmasını isterdim bu haberin,gayet üzgünüm. Onu Partizan bench'inde Avrupa Şampiyonu koç olarak görmek isterdim.
Bir de Vujosevic'in Olympiakos'a "Olympiakos'a ancak renklerini siyah beyaz yaptıklarında gidebilirim." şeklinde ayar verip 2 hafta dolmadan CSKA'ya gitmesine şaşırdığımı belirtmek istiyorum.Zira Olympiakos'un da o parayı verebileceğini düşünüyorum.Acaba CSKA renklerini siyah beyaz yapmayı kabul etmiş olabilir mi?=)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...