Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

23 Haziran 2010 Çarşamba

Caja Laboral'de Hareketli Günler

Caja Laboral, Prokom'un bu sene önemli işlere imza atan iki önemli isminden biri olan David Logan'la önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. Konumuz olmamasına rağmen, yeri gelmişken söyleyelim, Prokom'un diğer yıldızı Qyntel Woods da NBA takımlarından New Jersey Nets'den bir teklif aldı. Neyse, Polonya pasaportuna sahip David Logan, Dusko Ivanovic'in sevdiği tipten bir oyuncu. Öncelikle çok iyi skorer, 1 ve 2 numaraları başarıyla savunabiliyor ve bu mevkilerde oynayabiliyor. Geçen sene oynadığı Euroleague karşılaşmalarında ortalama 36 dakika süre alarak 15.3 sayı, 2.6 ribaund, 3.4 asist ortalamaları tutturdu. 27 yaşında, 1.84 boyunda olan yıldız oyuncu, çok güçlü bir fiziğe sahip, potaya sıklıkla penetre edebiliyor ve saha görüşü mükemmel. Geçen sene Prokom'da sıklıkla 2 numara oynadı ve takımını oynatmada da oldukça başarılı. Daha önce dediğimiz gibi tam koç Ivanovic'in sevdiği ve ihtiyacı olduğu tipten bir kombo guard.

Gelelim Caja Laboral'deki sözleşme durumlarına. Şu an gelecek sene devam edeceği belli olan sadece 5 oyuncu var; Marcelinho Huertas, Pau Ribas, Brad Oleson, Mirza Teletovic ve Fernando San Emeterio. Kulübe gelişi mutluluk yaratan Walter Hermann için kulüp bir çıkış yolu arıyor. Beklenen performansı verdiğini söylemek zor. O konuda gidecek, kalacak demek yanlış olur. Zira şu an bu durumu koç Ivanovic dahil Baskonia yöneticilerinin de net olarak bilmediğini söylemek lazım. Bir diğer oyuncu Lior Eliyahu'nun durumu ise tıpkı Hermann gibi. Onunla da görüşmelere başlamak için Eliyahu'nun dönmesi bekleniyor. Kanadalı şutör Carl English'le yollar kesin olarak ayrıldı. 2.17 lik pivot Stanko Barac ise sakat ve antrenmalara başlaması için en az 2 ayı olduğu söyleniyor. Caja Laboral'in büyük yıldızı Tiago Splitter de NBA yollarında. Şu an o bölge için ortalıkta bir isim dolaşmıyor ama 3. şampiyonluğunu kazanan Alava ekibinin bu başarısını tekrarlaması için oraya önemli bir oyuncu transfer etmesi gerekiyor.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Mali, lapsus olmustur herhalde, ama Ivanovic'e ilk cumle haricinde hep Ivkovic diyorsun:-)

Seçkin Deniz dedi ki...

David Logan süper haraket olmuş.
Ödüllü Hız Oyunu

Adsız dedi ki...

maliano şimdi azovmash euroleague katılıcak mı euroleguen sitesinde bu senede katılmış diye gözüküyo ama elemede onun yerine aris ve maroussi müceadelesi olmuş ne alaka?

maliano dedi ki...

@Adsız

Blogda artık 4 kişi yazıyoruz. Asist'e dikkat :)

hakancelep dedi ki...

gece klavyemiz sürtmüş, affola, bir müddet önce sürekli ivkovic olympiakos'ta ne yapar, ne eder diye forumlarda dolaştığım için kafa orada kalmış.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...