Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

10 Mayıs 2010 Pazartesi

McCalebb Yaz Ligine Katılmayacak

Açıklama benim de zaman zaman makalelerini alıp dosyaladığım, oldukça iyi bilinen DraftExpress sitesinden Jonathan Givony'e ait. Twitter'da yazdığı mesaj şu;

"Spoke with Bo McCalebb's agent, Eric Fleisher, in Paris. Says McCalebb won't play summer league and won't be a NBA minimum contract type..."

McCalebb'in yaz ligine katılmayacağını ve minimum kontratla NBA'de oynamayacağını açıklamış. Oldukça mantıklı bir karar. Hatta mantıklıdan ziyade potansiyeli dahilinde zaten vermesi gereken bir karar. NBA'de o pozisyondaki üst düzey tüm isimlerin şut tehdidi varken McCalebb'in orada yedek guard olarak değil de sürekli forma bulmasının zor olduğunu düşünüyorum. Tabi ki bunu söylerken garbage time oyuncusu olur demiyorum, bunu demek büyük haksızlık olur ancak NBA'de hiçbir zaman 1 numaralı pozisyonda oynayan oyuncunun görev adamı veya tamamlayıcı nitelikte olma lüksü yoktur. Şimdilik haberi vereyim, yakında bir McCalebb yazısı yazmayı düşünüyorum. O zaman tercihindeki mantığı, Avrupa'daki pozisyonunu ve birkaç detayı daha karalayacağım.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...