Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

1 Nisan 2010 Perşembe

Regal FC Barcelona Final Four'da !


Son 36 saate sadece 2 saat uyku sığdırabildiğim için bu gecelik skorlarla geçeceğim sadece. Adnan birşeyler karalarsa editlerim. Barcelona Final Four'a kalan ilk takım oldu. Beklentim bu gece bütün serilerin sona ermesi yönünde. Uykumuzu alıp, izleyince enine boyuna değerlendirmesini yaparız.

4 yorum:

bora dedi ki...

Genel bi overview açısından şunları söylemekte fayda var. Maç çok tempolu başladı. Realde özellik Garbajosa çok istekliydi fakat sorasında Navarro sahneye çıktı ve maç sonuna kadar oyun sıkıştığında hep başroldeydi. Real'de ayrıca Llul çok iyi bir oyun ortaya koydu. Her iki takımda aslında biraz şut yarışına döndürdüler maçı. İçeriye top indirmeyi unuttular. Velickovic ve Tomic ikilisinden daha fazla yararlanılmalıydı bence. Messine molalarda hep Velickovic üzerinden setler çizdi zaten. Jaric ve LAvrinovic bu maçın kayıp adamlarıydı fakat serinin kayıp oyuncusu bence Kaukenastır. Hakemler bir ara sertliğe engel olmak için kötü düdükler çaldılar ama oynanan güzel basket bunu gölgeledi. Bu seriyle gerçekten baskete doyduk. Barca hakederek Real'i eledi ve F4'e kaldı bu performansı devam ettirdikleri takdirde şampiyonluk da gelecektir

Erman Tüneri dedi ki...

Kupanın 1 numaralı favorisi oldugunu kanıtladı tekrardan barcelona navarro istedigi zaman sayı buldu rubioda inanılmaz skor katkısı verince galibiyet kaçınılmaz oldu. real de llull cok istekli oynadı yalnız tomici bugun fazla kullanamadılar onlar için seri zaten maccabi maçı sonrası başlamadan bitmişti.

Çağrı dedi ki...

Hakemlerin Real Madrid aleyhine çok basit fauller çaldığını düşünüyorum, ayrıca Messina gibi avrupanın 1 numaralı koçunun Bullock'dan neden daha fazla yararlanmadığını merak ediyorum keza Velickovic de benzer şeyler yaşadı, Hansen'in aldığı süreleri Bullock alsa daha faydalı olurdu sanki, neyse daha fazla uzatmayayım Allah çarpar adamı =)

afufu dedi ki...

Navarro sıkıştıkları her anda 7-8 metre gözetmeden sayı buldu. Ben de faullerin birçoğunun "ucuz" olduğu görüşündeyim. Çok anlamadım açıkcası bu kadro yapısı içinde Hansen gibi ortalama bir oyuncunun bu seride neden bu kadar fazla süre aldığını. İçeriye çok top inmediği doğru ama Barca'nın yaptığı müthiş savunmayı da gözardı edemeyiz, Prigioni bile düzen dışı şutlar attı mecburiyetten topu içeri indiremeyince.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...