Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

28 Nisan 2010 Çarşamba

Darius Washington Roma'da

Cem Akdağ'ın "Bütçemiz sınırlı ancak yönetimden yabancıların takımda tutulacağı yönünde söz aldık." açıklamasının üzerinden fazla geçmeden Sportando sitesi Darius Washington'un Lottomatica Roma ile anlaştığını açıkladı. Haberleri çok fazla yanılan bir site değildir, özellikle de İtalya'da güçlü kaynakları vardır. Zaten Washington'un da Bologna ve Roma ile görüştüğü biliniyordu. Sezonun geri kalanını mı Roma'da geçirecek yoksa tüm haklarıyla transfer mi gerçekleşti bilmiyorum ama son maçlardaki Spartalı performansının geri planında Washington'un takımın zayıf halkası olduğu ve sezon sonunda gönderileceği zaten hep konuşuluyordu. Eğer Galatasaray yönetimi harakiri yapmaz ve söylentilerin aksine Cem Akdağ'ı takımda tutarsa takımın yapısına uygun yeni bir guardı Cem Hoca mutlaka takıma monte edecektir. Sakatlığına rağmen Boniciolli de Darius'u aldığına göre iyice kafayı kırmış, playoff öncesi hırslanmış demek ki. İnşallah elinde patlamaz.

NOT: Haberi öğlen görüyor olsanız da yazdığım şu saatlerde (06:40) hiçbir İtalyan haber sitesinde ve Roma'nın resmi sitesinde transferle ilgili bir gelişme yok. Ama kaynağın güçlü olduğunu ve resmi açıklamanın büyük ihtimalle kısa zamanda geleceğini söyleyebilirim. Gelişme olursa uyanınca düzeltirim.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

sportando.net zaten bir italyan sitesi, hatta merkezi roma'da :) onun içün bu transferin doğru olma ihtimali %99 bence. yakında resmi açıklama da gelir.

ancak transfer sadece bu sezon sonu, play-offlar içindir muhtemelen.. orda da, burda son haftalarda oynadığı gibi oynarsa kapağı tamamen italya'ya atar orası ayrı :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...