Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

17 Nisan 2010 Cumartesi

Basketbol Aforizmaları #11 İsmet Badem

"Murat Murathanoğlu: Bilbao İspanya Ligi'nde can alıp can veriyor, playofflara girmeye çalışıyor. 6.5 sayı sanki bana biraz yüksek gibi geldi.
İsmet Badem : Bir de maç Almanya'da olacak..."

Bugün Radyospor'daki Asist programında İsmet Badem Alba Berlin - Bilbao Eurocup Final Four maçını bahis açısından değerlendirirken bombayı patlattı. Kendisinin Bilyoner'de iddaa oynayanlar için basketbol tahminleri yaptığını da ekleyeyim. Tebrikler. Ne diyebilirim ki başka...

7 yorum:

bahadır dedi ki...

i. badem enteresan adam iyi hoş da gerek sitedeki gereksede gazetedeki yazılarını takip edenler var,bu kadar kolay olmamalı yorum yapmak.

10ur dedi ki...

@bahadır sende basketbolu ismet badem kadar sev seni başbakan yapacağız merak etme sen..
@maliano biliyorsunuz iddaaseverler genelde takımların yazılış sırasının ev sahibi durumunu belirttiğini bilirler belkide bunu düşünüp ev sahibi avantajının olmayacağını belirtmek istemiştir en azından ben bu cümleden direkt bunu çıkardımm

maliano dedi ki...

Yok yok haberleri yoktu, bir dinleyici mesaj attı öyle öğrendiler.

teritori dedi ki...

eğer favori olarak alba berlin'i gösterdiyse çok da mantıksız bir yorum değil. zira bu sene challenge cup'ın final four'u göttingen'de. yani almanyada.

maliano dedi ki...

Problem Alba'yı favori görmesi değil maçın Almanya'da oynanacağını sanması zaten :)

Adsız dedi ki...

Radyo programındaki diğer saçmalıklarını dinleseniz, bu daha hiçbirşey. Michael Jordan'ın Fener'e geleceğini bile iddia etmişti. Sırf Murat Murathanoğlu yüzünden katlanıyorum programına ama yaş aldıkça çok tuhaflaştı bu adam. Ya da hep tuhaftı biz büyüdük, bilemiyorum.

bahadır dedi ki...

@10ur, niye bu kadar gerildin ki seni başbakan yapacağız filan.ben sadece o programı dinleyip iddaa oynayanlar var dedim.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...