Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

21 Mart 2010 Pazar

Rusya'dan NBA'e Smaç Yarışması Dersi

Haftasonu düzenlenen ve CSKA Moskova'nın kazandığı Rusya Kupası organizasyonuna son anda eklenen smaç yarışmasında son dönemde ve özellikle de bu yıl skandala dönüşen All-Star smaç yarışmasına tek kelimeyle ders verildi. NBA'de smaç şampiyonu olan ve sezon sonuna kadar Lokomotiv Kuban forması giyecek olan Gerald Green'in de yer aldığı yarışmada James White ve Pops Mensah Bonsu gibi iki çılgın isim de yer alınca yarışma müthiş bir şova dönüştü. Gerçi biz White'ın bu smaçlarına TBL All-Star organizasyonundan alışıktık ama sanırım reklamını fazla yapamadığımız için White'ın Rusya'da bastığı aynı smaçlar olay yarattı. Tartışmasız son dönemin en iyi smaç yarışmalarından biri ve uçan adam James White bu yarışmayı da kazandı. Görüntüler aşağıda, NBA'e ister ders ister kapak olsun.


Link
Link 2

2 yorum:

rechep dedi ki...

james white denilen sıçrama üstü katılmamalı artık haksız rekabet oluo...bu gidişle yakında 3lük cizgisinden ucacak:)

10ur dedi ki...

james white bence uzun atlama veya üç adım atlamaya yönlendirilseymiş şu anda dünya rekorlarının sahibi olurdu kesinlikle. hala şansı var birisi iletse keşke kendisine :)
tkachenkodada basketçiden ziyade yüzücü tipi var ancak bence en kaliteli ve en çeşitli smaçları o vurmuş. arkadaşında belirttiği gibi zaitsev eğer gösterdiği kadar gençse ileride dünyanın n yetenekli smaç basan oyuncularından olmaya adaymış.
mensah'da enbiey smaç yarışmasında yer alan bu yılkı oyuncuların bastığı her smaçtan daha kalitelisini bastı bence kısacası çok zevk alarak izledim paylaşım için çok thnx :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...