Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

31 Mart 2010 Çarşamba

Rubio ve Pekovic'e Görücü Geliyor

Aslında ilk ziyaret şubat ayında gelmişti. Minnesota genel menajeri David Kahn'ı NBA'i takip etmeyenler bile hemen anımsar. Rubio'nun NBA macerası ile ilgili iki günde bir ismi basında yer alıyordu. Kahn nasıl bir cenabetse geldiği ilk maçta Barcelona Belgrad'da ilk yenilgisini almış, gittiği diğer maçta da Panathinaikos Maroussi'ye mağlup olmuştu. O maçta da takip edilen diğer isim hakları yine Minnesota'da olan Nikola Pekovic'ti. Bu sefer ziyaretçileri Minnesota koçu Kurt Rambis olacak. Mayıs ayında Avrupa'ya gelip muhtemel oyuncularını izleyecek. Pekovic bu yaz NBA'a gider de Rambis ve Kahn'ın Rubio için 2011 yazını beklemesi gerekecek. Barcelona 5 milyon dolardan fazla saydığı Rubio'ya ikinci sene sonu için NBA opsiyonu tanımıştı. Etinden sütünden sonuna kadar faydalanmadan 500 bin dolara hayatta bırakmazlar. Zaten Rubio da şutunu iyice oturtmadan kıta değiştirmesin.

3 yorum:

bora dedi ki...

Rubio'nun şutunu oturtmadan kıta değiştirmemesi tespiti son derece doğrudur fakat aklıma bir de şu geliyor. Bunun tıpkı bizim gibi herkes biliyordur ve bence Rubio da gerekli olan şut idmanını yapıyordur. Temel sorunun idman olduğunu düşünmüyorum. Daha ziyade şut mekaniğinde sorun var gibi geliyor bana. Dizlerini tam kırmadan, topu tam aşağıya indirmeden, bombesiz şekilde atıyor. Bu bir alışkanlıktır ve bu saattenn sonra değiştirmesi son derece zordur ama inş gerekli idmanlarla yüzdeyi max dereceye çıkartır.

maliano dedi ki...

Navarro'nun stilinden etkilendiği çok çok belli Rubio'nun..Basile gibi hızlı şuta kalkamıyor,Navarro abisi gibi yavaş şuta kalkıyor..Yakında bir video ekleyeceğim Rubio'nun antrenmanından,bildiğin cuk cuk atıyor adam :)

bora dedi ki...

Abi işte esas sorun orda Navarro sol ayağını geriye atıp savuma önünde hafif sola kaydırarak şut atabiliyo ama Rubio el üstü çok ama çok zorlanır. Özenmek yetmiyo yani illa boş şut bulacak diye bir şeyde yok. İlla bi kuruyo şutu, bi dengelemeye çalışıyor keşke basile gibi hızlı atabilse.Bu arada video'yu bekliyoruz

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...