Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

2 Mart 2010 Salı

Ricky Davis Türk Telekom'a mı?

Türk Telekom uzun zamandır gündeminde olan yabancı transfer hamlesini yapmışa benziyor. ESPN'e göre Clippers'lı Ricky Davis artık Türk Telekom'da. Dostlardan (21 numara ve Konyalı Portlandlılar) biraz detaylı bilgi aldım. Atletik, olmadık zamanda olmadık atışlar yapabilen, bireysel istatistiğe düşkün ve fazlasıyla vurdumduymaz bir oyuncu olduğunu ama Türk Telekom'da rahatça iş yapacağını söylediler. Hatta bana kalırsa o sistemde Türk Telekom'a fazla bile gelebilir. Ben bile pek ilgili olmamama rağmen Ricky Davis'i geçmiş senelerdeki performanslarından hatırlıyorum. Son iki yıldır Clippers'ta rakamları da, ortalamaları da hayli düşük. Transfer kesinleşirse yine duyururuz. Kariyer rakamları burada. Ricky Davis demişken bu videoyu da vermeden geçmeyelim. Triple-double yapmak için kendi potasında şut kaçırıp ribaund alan bir adam :) Sloan'un bakışlarından Merih Hoca da bol bol yapabilir gelirse :)


Link

4 yorum:

Cabaturi dedi ki...

Çok iyi bir transfer yapmış telekom. 40 yılda bir doğru bir adam aldılar. Douby'i düşünün daçka'dan, davis ise kariyeri çok başarılı bir isimdi. Şu an tbl seviyesinde çok faydalı olabilir.

Tayfun Yurdagül dedi ki...

Başarılı olacağını hiç düşünmüyorum NBA'in en sorunlu isimlerinden dir.Telekom takım disiplininide düşününce durum iç açıcı görünmüyor.

Dobrowski dedi ki...

“I thought LeBron James was just going to be another addition to help me score.”

hatırlamalı
incitmemeli
uçan memeli
kaçan memeli

yunus dedi ki...

Telekomda nasıl bir düzen varki ricky davis in bu düzeni bozacağı düşünülüyor

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...