Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

11 Mart 2010 Perşembe

Panathinaikos: 82 - Maroussi: 79 (Yoncalar Tartışmayı Bitirdi)

Yazıldı, çizildi, edildi, konuşuldu ama her zaman tabelaya bakılır. Evde değildim maç yayınlandı mı bilmiyorum, herhangi şüpheli bir durum sözkonusu mu onu da bilmiyorum ana neticede Maroussi ayağına kadar gelen fırsatı teperek Eurolig'e veda etti. Ayağına gelen fırsat diyorum çünkü Panathinaikos'ta Diamantidis, Perperoglou, Spanoulis ve Pekovic yoktu. İlk maçta bu oyuncuların varlığına rağmen galip gelmişlerdi ama en önemli yerde bu maçtan bu şartlarda galibiyet çıkartamıyorsan zaten çeyrek finalde işin yok demektir. Maroussi bu sene iyi mücadele etti, güzel işler yaptı ama herkesin kafasında çeyrek finali Partizan'ın hakettiği, hatta daha fazlasını hakettikleri bir yer etmiştir. Üstelik bugünkü pis kokan bazı hamlelerden sonra Yunanlılara tepki biraz daha artmışken Panathinaikos'un bu galibiyeti ekstra şeylerin konuşulmasını da en azından şimdilik önledi. Kötü başladıkları grupta da kaderi elleriyle çizip giderayak imzalarını attılar. Detaylar burada.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

"herhangi şüpheli bir durum" biraz açar mısın?

maliano dedi ki...

Panathinaikos'un yattığına dair bir durum demek istedim..

Adsız dedi ki...

Ha,maçı izledim ben, yoktu öyle bir durum emin olabilirsin.Zaten son dakikalarada Maroussi önde de girdi 2-3 sayılık farklarla.Son topta da maçı uzatmaya şansını da yakaladılar keza. Ancak son bir iki dakikada tecrübe farkı çok net ortaya çıktı yoncalarda.

Obradovic'in yüzü de mosmordu alıştığımız üzre, o da maçı ciddiye aldığını gösteriyor bana kalırsa.

maliano dedi ki...

Teşekkür ederim bilgiler için..

serdar77 dedi ki...

Panathinaikos Diamantidis, Perperoglou, Spanoulis ve Pekovic oynatmayarak zaten Maroussi'ye gerekli ortamı sağlamış,buna Obradoviç'in de maça hiç müdahale etmemesini eklersek e daha napsın Pana :)) Maroussi de maçı da bir zahmet kazansaymış Partizan haketmişti iyi oldu

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...