Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

4 Mart 2010 Perşembe

Maroussi: 58 - Barcelona: 85 (Barcelona Kalem Kağıt Kullanmaz)

Maroussi'nin performansı alkışı hak etti ama küçük bir rüyadalardı. Kötü adam rüyaya girdi ve uyandırdı. Herkes elleri patlarcasına Maroussi'yi alkışlar ama sorsanız yine herkesin Partizan'ı çeyrek finalde isteyeceğinden eminim. Belki Efes Pilsen birinci olsa fikirler değişebilir ama benim yazdığım hesaplanan değil, basketbolsever olarak gönülden geçendir. Benim haftabaşındaki tahminim hem Maroussi'nin hem de Partizan'ın daha fazla maç kazanmadan aynı sırayı koruyacak olmalarıydı. Evet belki genel görüşe ters ama ben yarın Panathinaikos'un deplasmanda Partizan'ı yeneceğini düşünüyorum. Eğer Partizan yenerse kendi işini kendi görüp çeyrek finali garantileyecek ama eğer yenemezse önümüzdeki hafta Palau Blaugrana'ya gittiğinde işi hiç kolay olmayacak. Maça dönecek olursak en ilgi çekici not üçüncü periyod skoru; 3-17. Barcelona'yı yenmenin formülü artık net gibiyken bir periyodda 3 sayı üretmek tarihe ancak başka kategorilerde geçmenize yardımcı olur. Morris'in yükselen savunma performansı bu gece de devam etti. 8 sayı ve 5 top çalma Morris'in değişim geçiren oyun anlayışının izahıdır. Pascual farkın da faydasıyla 12 oyuncusunu denk sürelerle oynattı. Maşallah hepsi de sürekli hazır olunca en ufak bir fark oluşmuyor. Maroussi açısından kötü bir skor ama Barcelona'nın sayfasına girince daha feci farkları görmek en azından biraz teselli olmuştur. Maç Türk Hava Yolları açısından da oldukça duygusaldı. Bir tarafta ana sponsor olduğun takım, diğer tarafta seyahat sponsoru olduğun. Genel Müdür'ün gözleri dolu dolu olmuştur mutlaka. Barcelona liderliği değil ama çeyrek finali garantiledi. Yarın Pao yener ya da haftaya kendileri yener lider olurlar, kalemle kağıtla F4'e kadar pek işleri olmaz. Detaylı istatistikler burada.

Maroussi (58): Keys (12), Pelekanos (5), Homan (4), Kaimakoglu (9), Lucas (6) , Batis (5), Nadfeji (7), Mavroeidis (6), Calathes (4), Arigbabu (-), Koumpouras (-)

Regal FC Barcelona (85): Rubio (4), Navarro (13), Lorbek (14), Morris (12), Mickeal (8) , Basile (3), Trias (6), Lakovic (10), Barton (4), Vázquez (8), Sada (-), Grimau (3)

2 yorum:

mozlu dedi ki...

tanjevic'İ affetmemişiz :)

bahadır dedi ki...

maroussi'ye sponsor olmak nasıl bir mantıktır hiç aklım almıyor.attan inip eşeğe binmek bile değil:)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...