Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

26 Mart 2010 Cuma

Eurolig'de Yılın En İyi Beşi Seçiliyor

Resmi sitede yine karar vermesi zor bir oylama başladı ve her sene yapılan oylamanın bu seneki adayları açıklandı. Yine birbirinden değerli isimler listede ama bu sefer seçilebilecek adaylar az çok belli. Bir kişi seçilecek olan oyun kurucu listesinde Rubio, Teodosic ve Papaloukas; iki kişi seçilecek 2-3 numaralarda Kleiza - Langdon - Woods - Vesely - Anderson; yine iki seçilecek 4-5 numaralarda da Khryapa - Kaun - Lorbek - Maric öne çıkıyor. Bizimkilerden sadece Charles Smith listede kendine yer bulabilmiş. Bütün sezon 4 oynayan Kleiza'nın neden 2-3 listesinde olduğunu anlamadım ama benim beşim şu şekilde ; Teodosic - Kleiza - Langdon - Khryapa - Maric. Seçemedim diye de sadece Rubio ve Kaun için üzülüyorum. Yarışma bir öncekiler gibi %25 taraftar oylaması ağırlıklı, %75 medya mensuplarının oyları ağırlıklı olacak. 12 Nisan'da bitecek taraftar oylaması için burada tercihlerinizi yapabilirsiniz.

4 yorum:

Gürkan Alkan dedi ki...

Partizanlılar önde götürüyor. Duygusallık mıdır, yoksa Sırpların ilgisinden midir bilinmez ama bence liste biraz daha değişik olmalı.

Erol Kaya dedi ki...

Ben de Teodosiç le Rubio arasında kalıyorum. Ama Khryapa yerine Woods(Kleiza yı 4 e çekerek :) ) ya da Lorbek diyebilirim. İlk turda Lavrinoviç kardeşler ortalığı dağıtıyorlardı ama sonradan duruldular..

Abi Trajan Langdon Efes Pilsen'e geldiğinde kimse beğenmediği gibi bazı yorumcular Melvin Booker Langdon'dan kat be kat daha iyi oyuncu falan diyorlardı. Ligimizde hakkettiği değeri alamamış oyunculardan biriydi Langdon... Benim ise M.Brown'dan bile daha çok sevdiğim, Efes'in belki de tarihindeki en iyi iki numaraydı...

Sheed dedi ki...

rubio
tomas - kleiza
khryapa - d. lavrinovic

benden bunlar çıktı.. bu arada sağ tarafta analiz için koyulan kısayollar güzel olmuş, her eşleşme için etiket açılsa ve resimlere tıklayınca maç yazılarına da gitsek daha iyi olabilir mi diye düşünmedim değil.. öneri tabi sadece..

maliano dedi ki...

Resim olmasa da analizlerin üstündeki büyük kısma o tip bir kısayol ekleyeceğim gece..Teşekkür ederim öneri için..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...