Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

10 Mart 2010 Çarşamba

CEZ Nymburk: 84 - Türk Telekom: 94 (Telekom Bizlerle Maytap Geçiyor)

Dışarıdan bakıldığında tablo sanki Türk Telekom Eurocup'ta devam etmek istemediği için önce elenmeyi garanti altına alıp, sonra mücadele ediyor izlenimi vermiş gibi görünüyor. Top 16 kuraları çekildiğinde Merih Çakıroğlu'na asistanlarından biri gelip "Hocam Nymburk ve Kızılyıldız deplasmanlarına galibiyet yazdım." dese hocanın cevabı "Çıkarken kapıyı arkadan kapat, geçerken de muhasebeye uğra." olabilirdi. Eurocup'ın en iyi evsahibi performansına sahip takımlarından ikisini evlerinde yenip kendi sahasındaki üç maçı da kaybetmek ancak Türk Telekom yapılanmasının başarısı olabilirdi, oldu da. Tüm Türkiye'yi dolaştırıp, muhtemelen Cem Yılmaz'a reklam çektirebilecekleri Türkiye Kupası yok, Eurocup'ta avantajlı bir grupta elendiler, artık olay tamamen lige kaldı. Merih Çakıroğlu'nun "enkaz devraldım, seneye yapılanmaya gideceğim" şeklinde düşündüğünü tahmin ediyorum ama bu takım enkaz falan değildi. Murat Özyer dönemindeki sportif başarısızlığa rağmen Türk Telekom'un kadrosu birçok koçun havada kabul edeceği bir kadro ve bu takımın şu ana kadarki periyodda başarısız olması tamamen vizyondan yoksun, amatör çalışan bir ekibin ürünüdür. Başkanından istatistikçisine kadar. Bizzat yaşadığım ve birinci ağızlardan duyduğum öyle amatörce şeyler var ki buraya yazsam herkes Türk Telekom'un içler acısı halini çok iyi anlar. Şimdilik susmayı ve gelişmeleri izlemeyi tercih ediyorum. Dün de maç rahat kazanıldı ama iş işten geçtikten sonra bu galibiyetlerin hiç anlamı yok. Nymburk'un çeyrek final oynadığı Eurocup'ta Türk Telekom eleniyorsa yönetimin şapkasını önüne koyması gerekiyor. Pardon şapkalar tribünlere dağıtılmıştı unutmuşum, ya da tribünler zorla mı almıştı? Neyse önemli değil, taraftarı lig maçında salona bekliyoruz, ancak onların desteğiyle kazanabiliriz değil mi Merih Çakıroğlu? Detaylar burada.

CEZ NYMBURK (84): Petr Benda 12 (7 ribaund), Ladislav Sokolovky 9 (3 ribaund), Pavel Pumprla 8, Radek Necas 6 (2 ribaund, 5 asist), Arthur Lee 22 (3 ribaund, 5 asist), Pavel Slezak (1 ribaund), Ronald Lewis 17 (4 ribaund, 4 asist), Phil Ricci 5 (1 ribaund, 1 asist), Mike Lenzly 5 (3 ribaund, 1 asist)

TÜRK TELEKOM (94):Kris Lang 9 (3 ribaund), Lamayne Wilson 13 (6 ribaund, 4 asist), Bekir Yarangüme 22 (3 ribaund), Tutku Açık 5 (2 ribaund, 4 asist), Mutlu Akpınar, Soner Şentürk 11 (1 ribaund, 4 asist), Erwin Dudley 16 (4 ribaund, 3 asist), Ümit Sonkol 4 (2 ribaund), Demond Mallet 14 (1 ribaund, 2 asist)

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...