Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

24 Mart 2010 Çarşamba

Caner Eler de Artık Yazılarıyla Maliano'da

Geçtiğimiz günlerde Adnan Onaran'ın siteye katılımını duyurup, sürprizler devam edecek demiştim. Türk spor camiasının ve Eurosport'un en değerli isimlerinden Caner Eler de artık yazılarıyla burada olacak. Sporun hemen hemen her dalında Google'ı kıskandıracak bilgi hazinesiyle uzun süredir herkesi olduğu gibi beni de kendisine hayran bırakmıştı. Onun yorumluyor olması sebebiyle zaman zaman tabiri caizse elalemin maçlarını Spormax'ta izleyip bizim temsilcilerin maçlarını kapattığım oluyordu. Yoğun programı arasından haftada bir günü bize ayırıp basketbol bilgisini ve kültürünü köşe yazısı kıvamında bizlerle paylaşacak. Değerli "spor adamına" hoşgeldin diyorum. Fosil ve bilgisiz yorumculardan fırsat kalmadığı için kendisini henüz tanımamış olanlar ülkemizin bu alanda yetiştirdiği ender değerlerden biri olduğunu farkettiklerinde sözlerimin abartı olmadığını anlayacaklardır.

10 yorum:

reverdy dedi ki...

Kendisini böyle güzel bir alanda daha yazıyor görmek ne kadar güzel bir haber. Bırakın Caner Eler'i de herkes tanımasın bu haliyle gayet iyi kendisi :)

granger17 dedi ki...

bugün aldığım en iyi haber kendisi çok saygı duyulacak birisi bilmedeği ve yorum yapamayacağı bir konu varmı çok merak ediyorum onu burda görmek çok güzel olacak şimdiden teşekkürler

saLsa dedi ki...

İşte bu süper haber. Hoşgeldin Caner. Her hafta keyifle bekleyeceğiz ve sindireceğiz yazılarını.

saLsa

ako dedi ki...

çok güzel bir haber. blog gittikçe keyifli bir hal alıyor.

dejavu dedi ki...

Ve beklenen hamle gelir.

Hayırlı olsun, bekliyor olacağız keyifli yazıları.

Adsız dedi ki...

Güzel bir transfer, hayırlı olsun.

Keyifli olacak hepimiz adına, azılarını buradan okumak.

Sheed dedi ki...

çok iyi de olmuş, çok güzel de olmuş :)

az önce bana felaket bi çözünürlükte panellinios-gran canaria maçını izletebilen bi birikim, burayı da takipte olacağız her zaman..

Çağrı dedi ki...

Ekşi'de Caner ''' The Great '' Eler olarak bahsederler kendisinden Eurosport'da bisiklet'i sevdirdi bize Spormax'de Euroleague değerlendirmelerini büyük bir zevkle takip ettik, kolay gelsin Caner abi teşekkürler Mali ...

Adsız dedi ki...

İnanılmaz mutlu oldum. Caner Eler son dönemde gördüğüm en iyi yorumcuların başında geliyor.

Adsız dedi ki...

Caner Eler'in Eurosport'daki Tour de France (Fransa Bisiklet Turu) esnasındaki sunumu ve yorumları harika. Kültürü, beyefendiliği, klası tek kelime olağanüstü. Sadece spor bilgisi değil etkileyici olan! Yarışma Fransa'da hangi yörede ise, Caner Eler o bölgedeki yemekleri, şarapları, peynirleri ya da şatoları anlatıyor. Bu disiplin, işini böylesine sevme, düzgün türkçe ve kültürel derinlik her türlü övgüyü hakkediyor. Sevgili Caner Eler iyi ki varsin! Yolun açık olsun. Başarılarının devamı ve sağlık dileklerimle!
Charlie Brown - Istanbul

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...