Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

20 Mart 2010 Cumartesi

Caja Laboral: 79 - Barcelona: 86 (Ricky Rubio Farkı)

Maçın tamamını değil sadece son 6 dakikasını izleyebildim ama sanırım bütün bir maçın özeti şeklinde geçti. Geride olan Caja Laboral Cibona'yı parçaladığı baskının aynısını Barcelona'ya uygulamaya çalıştı ama Rubio-Navarro ikilisiyle baskıyı çabuk bertaraf ettiler. Hatta baskı o kadar sonuçsuz kaldı ki Xavi Pascual top getirebilecek üçüncü guardı sokmayarak Mickeal'i oyunda tuttu. Caja Laboral bu bölümde içeriyi iyi kapattı ve hücumda da Barcelona pota altını kullanarak sonuca gitti ama Ricky Rubio faktörü maçı bitirdi. İki kritik üçlük attı ve bir de top çalarak farkın azaldığı anda Navarro'ya asist yaptı. Lorbek'in üçlüğüyle de fark 10 sayıya çıkınca Caja Laboral direnci kırıldı. Zaten onlar da dışarıya dönüp kaçırmaya başladılar. Rubio'nun 5/5 üçlüğü, şutu yok diyenlere (bunların içinde ben de varım) güzel bir cevap oldu. Üstelik Navarro'nun 1/7 attığı bir maçta bu rakamlar müthiş kıymetli oluyor. Sadece bu maç değil Rubio'nun bu sene şut konusunda büyük bir yükselişi var. Adım adım kıta değiştirecek pozisyona geliyor. Caja Laboral de Splitter ve Eliyahu'nun yokluğunda Avrupa'nın en önemli pota altı güçlerinden birine çok iyi direndi. Çeyrek finaller öncesi Barcelona da Caja Laboral de iyi ışık verdiler. Detaylar burada.

79 - Caja Laboral (27+18+18+16): Ribas (3), San Emeterio (6), Herrmann, Teletovic (12), Barac (19) , Huertas (17), Oleson (4), English (13).

86 - Regal Barcelona (22+27+21+): Rubio (17), Navarro (15), Mickeal (13), N'Dong (8), Lorbek (14) , Morris (3), Lakovic (7), Vázquez (4), Grimau (2), Sada (3), Trías.

Günün diğer maçında Real Madrid deplasmanların en kötü takımı Gran Canaria'yı evinde zar zor 74-73 yenebildi. Jaycee Carroll'un 30 sayısı muazzam. Real Madrid'e karşı tek başına direnmiş. Real de Barcelona'nın aksine fena sinyaller veriyor. Detaylı eşleşme yazısı birkaç gün içinde gelecek zaten.

1 yorum:

ako dedi ki...

Videoda Splitteri görür gibi oldum. İstatistiklere bakarsan 10 dakika oynamış

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...