Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

12 Mart 2010 Cuma

Barcelona: 82 - Partizan: 64 (Şimdi Real Madrid Düşünsün)

ULEB'in salak saçma uygulamaları yüzünden bu maçın hiçbir anlamı kalmamıştı zaten. Düne sadece tek maç koyup, bugün de bu grubun iki maçını ayrı saatlerde oynatmak hangi sivri zekalı arkadaşın ürünü bilmiyorum ama durum böyle olunca Barcelona vites yükselttiği anda Partizan kendini selin sularına bıraktı. Barcelona'yı yenip liderlik şansları vardı ama buna kendileri de inanmamış olsa gerek ki fazla direnmediler. Real Madrid maçından gelen Maccabi galibiyeti haberi de onları sevindirmiş olmalı. Real Madrid'e karşı ciddi bir dezavantaj yaşayabilirlerdi ama şimdi Maccabi Tel Aviv'i pota altında çatır çatır ezebilirler. Eşleşmelerle ilgili detaylı analize sonra gireceğim ama hem Barcelona'nın hem Partizan'ın hem de Maccabi Tel Aviv'in sevindiği bir gece oldu. Bu gece maçlardaki istatistikler çok önemli değil ama Basile'ye değinmeden geçersek büyük ayıp etmiş oluruz. Böyle bir istikrar, sürekli kendini hazır tutma herkesin kolay kolay başarabileceği bir iş değil. Büyük takımlar böyle arka planda her zaman işini en iyi yapan isimlerle büyük olurlar. Barcelona Real Madrid'le eşleşti, Partizan çeyrek finale çıktı e daha ne olsun. Bu gece Real Madrid kafilesine uyku yok. Detaylar burada.

Regal FC Barcelona (22+14+25+21): Rubio (3), Navarro (18), Morris (4), Lorbek (11), Mickeal (5) , Basile (13), Trias (4), Lakovic (10), Vázquez (7), Ndong (1), Sada (-), Grimau (6)

Partizan (16+14+12+22): Roberts (14), McCalebb (5), Bozic (-), Maric (11), Vesely (10) , Sinovec (3), Kecman (9), Milosevic (-), Rasic (9), Mitrovic (-), Dekic (-), Vranes (-)

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...