Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

11 Mart 2010 Perşembe

Asseco Prokom: 63 - Unicaja Malaga: 82 (Reneses Kuluna Bir Teselli Ver)

Kötü günler geçiren Malaga ve Reneses için önemli bir galibiyet, alınmış bir intikam oldu ama Malaga camiası hariç kimse için bir önemi yok. Yapmaları gereken şey zorlu Prokom deplasmanında bu skoru almak değil, kendi sahalarındaki maçta bu skoru yakalatmamaktı. Bu maç final maçı olsa eminim Prokom'un performansı da böyle olmazdı. Bu sene ligde ve kupada konsantre olamadıkları maçları kaybettiler, bu maçı da onların yanına yazabiliriz. Prokom'un üç önemli skor silahı Logan, Woods ve Jagla kötü yüzdelerle atınca ofansif yönü kuvvetli olan takımın neden 63'te kaldığını anlamak da pek zor olmuyor. Bu galibiyet Malaga'ya da moralden başka hiçbirşey kazandırmadı ama şu an ihtiyaçları olan en önemli şeyin moral ve beraberinde özgüven olduğunu düşünürsek ilerisi için faydalı bir maç oldu. Eurolig temposunun sona ermesiyle de ACB performansları artabilir. Reneses'in elinde çok fazla orta seviye asker var. Yanlarına 1-2 general gerekiyor. Prokom da bu grupta emeğinin karşılığını alan ikinci takım olarak Olympiakos'u bekleyecek. Onların işi tüm eşleşmeler içinde en zor olanı ama buraya kadar gelmeleri bile tebriği fazlasıyla hakediyor. Detaylar burada.

63 - Asecco Prokom (21 +18 +16 +8): Logan (10), Harrington (5), Szczotha (0), Hrycaniuk (0), Jagla (8), LaPete (0), Zamojski (0 ), Varda (16), Woods (10), Burrell (11) , Ewing (3).

82 - Unicaja Malaga (20+19+23+20) : Cook (11), Gomis (0), Welsch (5), Jiménez (13), Archibald (9) , Freeland (17), Dowdell (7), Rodríguez (15), Printezis (3) , Blanco (2)

1 yorum:

serdar77 dedi ki...

Bu Prokom'u bir türlü çözemedim.zayıf bir gruptan real ve khimki galibiyeti alarak son anda top16 vizesi aldılar.bazen reali yenebilecek kadar iyi bazen bu maçta olduğu gibi sıradan bir eurocup takımı izlenimi veriyorlar sanırım çeyrek finallerin zayıf halkası olacaklar...

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...