Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

4 Şubat 2010 Perşembe

Yok Artık Partizan: 67 - Barcelona: 66

Artık söyleyecek söz, önlerine getirecek sıfat bulamıyorum. Bu performansa şapka çıkarsak haksızlık olur, ayakta alkışlasak ayıp olur. Ben de hem Top 16'da, hem de dün Barca önünde Maric'siz Partizan'ın artık duracağını, bu formla devam etmesinin mümkün olmadığını düşünenlerdendim. Haliyle şu an da utanan gruptayım. Geçen hafta Panathinaikos deplasmanında yaptıkları bana göre son 10 yılın en önemli bombalarından biriydi, buna dünkü maçı da eklediler. Barcelona'yı durdurmanın yolu onları 60'lı sayılarda tutmaktan geçiyordu, onlar da aynen bunu yaptılar. Vranes'in hem geçen hafta, hem de dün 10 dakikada 5 faul alabileceğini düşünüyordum, dün 35 dakika sahada kaldı. Bir diğer faul manyağı Vesely 13 sayısına 15 ribaund ekledi. Takım olarak da Barcelona'yı 47-32 ribaundlarda ezdiler. Bu hiçbir takımın kolay kolay başarabileceği birşey değil. Olympiakos, Efes Pilsen, OAKA'da Panathinaikos ve şimdi de yenilgi yüzü görmemiş Barcelona. Bu kadarı da şans değil zeka ürünü. Gençlere verilen önemin, basketbolun başında basketbolu bilen adamların olmasının ödülü. Danilovic'in desteklediği, Vujosevic'in şovunu yaptığı bir sistemin eseri. Tüm kulüplere ders değil tam anlamıyla "kapak" olsun. Göbekli efsane Vujosevic'e de selam olsun. Bir gün Abdi İpekçi'de görürsem bizzat ellerinden öpeceğim. Maçın son pozisyonu biraz tartışmalı olmuş onu akşam koyacağım ama her şekilde mükemmel bir sonuca imza attılar. Partizan Final Four da yapabilir, gruptan çıkamayadabilir ama ne olursa olsun son zamanların en flaş takımı ve Eurolig'in de rengidir. Detaylı istatistikler burada.

Partizan (67): Roberts (12), McCalebb (4), Bozic (10), Vesely (13), Vranes (6) , Kecman (5), Milosevic (2), Rasic (11), Mitrovic (2), Dekic (-), Milosevic (2)

Regal FC Barcelona (66): Rubio (8), Navarro (7), Ndong (8), Lorbek (10), Mickeal (8) , Basile (7), Lakovic (14), Vázquez (2), Morris (2), Grimau (-)


Link

1 yorum:

Unknown dedi ki...

... ve de gönüllerin şampiyonudurlar.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...