Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

20 Şubat 2010 Cumartesi

Olympiakos: 68 - Panathinaikos: 64 (Bu Sefer Ezber Bozuldu)

Merakla beklenen finali bu sefer Olympiakos kazandı. Son dönemdeki Panathinaikos üstünlüğüne Teodosic'in mükemmel oyunuyla son verdi Giannakis ve öğrencileri. Hem 8 yıl sonra kupayı kazandılar, hem de kupadaki Panathinaikos hegamonyasına son verdiler. Maç bilgisinde de yazdığım gibi Olympiakos adına herşey hükemmel gidiyor. Avrupa'da yenilgisiz lider durumdalar, kupayı aldılar, haftaya da kader maçında tekrar Panathinaikos ile oynayacaklar. Karşı taraf ise tam anlamıyla krizde. Takımın ve koçun üzerindeki başkan baskısı sonuç vermedi ve kupayı da kaybettiler. Haftaiçi ölüm kalım maçları var Eurolig'de ve rakip de son dönemin en formda takımı Barcelona. Az önce de İspanya Kupası'nda finale çıktılar. İşi zor Panathinaikos'un. Evlerinde bir yenilgi daha alırlarsa başkan neşteri vurur. Obradovic'e birşey olmaz ama birkaç oyuncu yeşil formayı bir daha göremeyebilir.

Çeyrekler : 15-18, 22-13, 13-11, 18-22.

Olympiakos (68): Papaloukas 3 , Penn 7 ,Kleiza 12 ,Childress 7 , Vujcic 4, Teodosic 22 , Bourousis 8 , Halperin, , Maurokefalidis 2, Vassilopoulos, Schortsanitis 3.

Panathinaikos (64): Tepic , Spanoulis 4, Perperoglou 6 , Batiste 10 , Fotsis 2, Haislip 6, Nicholas 10 , Jasikevicius 2, Diamantidis 12 , Pekovic 12.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...