Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

8 Şubat 2010 Pazartesi

Maroussi: 82 - Olympiakos: 74 (Üç Gün İçinde İkinci Zafer)

Daha 3 gün önce Eurolig'de Panathinaikos'u yenmişlerdi ama demek ki yetmemiş. Dün de bir diğer dev Olympiakos'u Atina derbisinde yendiler. Hem de maçın büyük bölümünde üstün oynayarak yendiler. Kaimakoglou'nun yine çok iyi performansı var Maroussi adına. Bu senenin en çok ses getiren isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Maçın başında 8-0 lık bir Olympiakos serisinden geri dönüş yapan ve aynı serilerle farkı yakalayan Maroussi sonlarda farkın kapanmasına engel olamasa da 82-74 kazanmayı başardı. Maçın istatistiki açıdan önemli sonuçları oldu. Herşeyden önce Maroussi evindeki yenilmezliğini devam ettirdi ve Olympiakos'la puanını eşitledi. Ama ilk maçı 9 sayıyla kaybettikleri için ikili averajda geri düştüler ve üçüncülükte kaldılar. Galibiyet en çok Panelinios'u deplasmanda 63-75 yenen Panathinaikos'un işine yaradı ve Yoncalar liderliğe yükseldi. Ay sonunda büyük derbi iki kere oynanacak. Biri Kupa finali, biri OAKA'da rövanş maçı.

Maroussi (82): Keys 12, Lucas 14, Pelekanos 8, Batis 3, Homan 2, Nadjfeji 3, Mavroeidis 11, Calathes 10, Arigbabu, Kaimakoglou 19

Olympiakos (74): Papaloukas 4, Penn, Childress 15, Vujcic 6, Teodosic 12, Bourousis 5, Halperin 2, Kleiza 13, Maurokefalidis 8, Vasilopoulos, Schortsianitis 9.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...