Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

19 Şubat 2010 Cuma

İspanya'da İlk Gün Sürpriz Yok

İspanya'da Kral Kupası'nın ilk gününde favoriler Barcelona ve Valencia günü kazasız geçip yarı finalde eşleştiler.

Barcelona : 77 - Cajasol : 72
Valencia : 75 - Estudiantes : 73

Kupanın aynı zamanda en büyük favorisi Barcelona kötü başladığı maçta üçüncü periyod Cajasol'un biletini kesti. Cajasol Kirksay'le direnmeye çalışsa da Barcelona'ya karşı çift haneli farkla geriye düşüp geri dönebilen takım sayısı çok az. Buna rağmen Radenovic'in üçlüğüyle farkı sonlarda bire indiren Cajasol, Navarro'nun üçlüğü ve arkasından top kaybında Vazquez'in smacıyla fırsatı tepip kupaya veda etti. Detaylı istatistikler burada.

Regal FCB (77) : Rubio (5), Navarro (15), Ndong (4), Lorbek (10), Mickeal (14), Basile (3), Lakovic (12), Vázquez (6), Morris (6) , Grimau (2).

Cajasol (72) : Triguero (4), Ellis (7), Calloway (12), Savanovic (11), Kirksay (15), Douglas (11), Satoransky (1), Sastre, Miso (3), Rey , Radenovic (8).


Link

İlk günün diğer maçında formda Valencia kupanın çerezi Estudiantes'i geçerken çok zorlandı. Maçın özet videosunda da görüleceği üzere hakemlerle ilgili büyük tartışmaların yaşandığı, özellikle sonlarda hakem kararlarının etkili olduğu bir maç olmuş ama son bölümü iyi oynayan Valencia yarı finalde Barcelona'nın rakibi oldu. Rafa Martinez'in son saniye üçlüğü akıllarda tazeyken Barcelona için rövanş niteliğinde bir maç olacak. Detaylı istatistikler burada.


Link

1 yorum:

Cabaturi dedi ki...

Lakovic gibi bir yıldız çok az süre alıyor sezon boyu ortalaması 15 dakika, sakatlık sorunu yaşasada daha fazla oynaması gerekiyor en az 25 dakika kadar. Avrupada ki elit 1 numaralardan, daha fazla izlemek istiyoruz.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...