Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

4 Şubat 2010 Perşembe

Efes Pilsen: 88 - Montepaschi Siena: 78

Ne maçı ne de tek bir dakika görüntüsünü izleyemedim maçın ama bütün yorumlar Efes Pilsen'in özlenen Efes şeklinde oynadığı yönünde. Malum nişan koşturmasından detaylı bir yazı yazamadım ama Efes Pilsen'in Siena'nın üstüne üstüne gitmesi gereken nokta pota altıydı çünkü Siena'nın yumuşak karnı pota altı. Fenerbahçe Ülker maçında da içeriye drive eden kısalara bir çözüm bulamamışlardı. Rakamlar Efes Pilsen adına çok olumlu. Kasun'un 17 sayısı, takım halinde Siena'nın iki katı asist rakamları ve 18 top kaybına rağmen içeride yakalanan %65'lik yüzde Efes Pilsen'e Top 16'da ilk galibiyeti getirdi. Gerçi son bölümde 20'lere çıkan fark korunsa mükemmel olacaktı ama 10 sayılık galibiyet de gayet iyi. Kulübün üzerindeki kara bulutları dağıtması açısından çok iyi bir galibiyet oldu. Şu an bulunduğum cafeyi ağlatırcasına maçı indiriyorum ama yetişebilir mi, koşuşturmacada izleyebilir miyim bilemem. Şimdilik detaylı maç yazısı için Çağlar kardeşime havale ediyorum sizi, umarım ben de yarın karalayabilirim birşeyler. Detaylı istatistikler burada.

EFES PİLSEN (88): Mario Kasun 17 (9 ribaund), Charales Smith 11 (2 ribaund, 4 asist), Igor Rakocevic 8 (1 ribaund, 4 asist), Preston Shumpert 9 (3 ribaund, 1 asist), Kerem Tunçeri 5 (1 ribaund, 3 asist), Bootsy Thornton 7 (6 ribaund, 3 asist), Kaya Peker 13 (5 ribaund, 3 asist), Bostjan Nachbar 6 (3 ribaund, 1 asist), Ermal Kurtoğlu 8 (6 ribaund, 1 asist), Bojan Popovic 4 (3 ribaund, 2 asist), Daniel Santiago,

MONTEPASCHİ SİENA (78): Henry Domercant 6 (1 asist), Terrell McIntyre 12 (2 ribaund, 2 asist), Nikos Zisis 6 (3 ribaund, 1 asist), Benjamin Eze 3 (3 ribaund), Romain Sato 19 (10 ribaund, 3 asist), Ksistof Lavrinovic 6 (2 ribaund, 1 asist), Tomas Ress 3 (1 ribaund), Shaun Stonerook 11 (4 ribaund, 1 asist), David Hawkins 12 (2 ribaund, 2 asist)

1 yorum:

Sarıkaya dedi ki...

Maliciğim kasma kendini, nasıl bi' koşuşturmaca içinde olduğunu, takip edenler biliyor. Allah tamamına erdirir inşallah..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...