Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

18 Ocak 2010 Pazartesi

Top 16 Grupları Belli Oldu

Grup E : Barcelona - Panathinaikos - Partizan - Maroussi
Grup F : Real Madrid - Siena - Maccabi Tel Aviv - Efes Pilsen
Grup G : CSKA Moskova - Unicaja - Zalgiris - Prokom
Grup H : Olympiakos - Caja Laboral - Khimki - Cibona

Kura çekimi tamamlandı. Fazla seçenek yoktu zaten ama gönlümden geçen grup oluştu. E grubuna göre daha avantajlı bir kura çektik. Efes Pilsen kendine gelirse bu grupta liderlik için yarışır, bu şekilde devam ederse net grup sonuncusu olur. Heyecanın, mutluluğun zirvesindeyim yalnız. Real Madrid geliyor İstanbul'a var mı ötesi. Messina, Reyes, Garbajosa, Prigioni, Vidal. Allahım sana geliyorum :) Detaylı değerlendirme en müsait anda...

7 yorum:

Ettore dedi ki...

Euroleague formatina gore cok kotu bir kura oldu. Barca-Pana grubuyla Real-Siena grubu capraz eslesecek. Diger taraftan Olympiakos'u direk Final Four'a yazabiliriz. Cska-C.Laboral'den saha dezavantajina ragmen Caja Laboral cikar gibi. Barca-Real finali ufukta gozukuyor. Muhtesem olur gerceklesirse.

Ayrica Efes-Real maci 2.hafta. :)

Atakan dedi ki...

Efes 1 galibiyet alır

Oğuz dedi ki...

kötünün iyisi yine de. pana - barça grubundan kimin çıkacağı gayet açık vee net olduğuna göre burada en azından grup ikinciliğini kovalaması lazım efes'in.. kolay değil pek.. ataman kendine gelmeli artık..

yunus dedi ki...

real-siena-pana-barca dan ikisi
olympiakos-cska-malaga-caja dan ikisi final foura gidicek.(tabi bunlar favoriler.araya başkalarıda girebilir)

Oğuz dedi ki...

transferden bahsediyor ataman, hayır ola ?! bugün ya da yarın bir iki oyuncu transferinden bahsetti..

yunus dedi ki...

2-3 numaranda c.smith, sinan,rakocevic, shumper,nachbar,thornton(ELite dediğimiz takımlara taş çıkarır) olacak.adam gibi 1 ve 4 numaran olmayacak.5 numaraların hep aynı tip olacak.
efesin kadro yapılanması çok kötü bu sene.

HotSauce21 dedi ki...

sene başından beri yunus'un söylediklerine benzer yorumlar yaptım,hala aynı fikirlerim geçerli.hoş ben 2-3 numaradaki şişkin kadronunda doğru isimler olmadığı konusunda ısrarcıyım ama neyse.şimdi ataman 1-2 transferden bahsedio.bi defa 1-2 transferle düzelecek bi durum yok ama hangi bölgelere takviye yada yeniden yapılanma düşünülüo çok merak ediyorum.


transferler gerçekleşmezse bile hangi isimlerin düşünüldüğünüde bi o kadar merak etmekteyim.kurulan şu kadroya bakınca gündemdeki isimlerinde doğru transferler olacağı konusunda büyük şüphelerim var.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...