Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

13 Ocak 2010 Çarşamba

Hala Neyin Bileti Bu?

Resmi siteden açıklama;
Erkekler Euroleague A Grubu 10. hafta mücadelesinde, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız ile Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas arasında 14 Ocak Perşembe günü oynanacak maçın bilet fiyatlarında indirime gidildi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak mücadelenin biletleri, 5 ve 10 TL'den satışa çıktı.

Kusura bakmayın da hala neyin bileti bu? Takım hedef olarak kendine 2010 belirlenen bir yılda en kritik maçına çıkıyor. Galibiyetten başka bir sonuç belki takımda büyük bir revizyona neden olabilir. Ukic gibi bir adam dünya para verilerek takıma katılıyor ki Top 16'da Fenerbahçe'nin çehresini tamamen değiştirebilir. Hala büyük lütuf yapılmış gibi "İndirim yaptık hadi yine iyisiniz" tavrında bir tutumla bu maçın biletleri paralı hale getiriliyor. Bedava yapın demiyorum neticede Eurolig'e karşı bir sorumluluğunuz var ama en azından bir maçlığına da olsa şu katı tutumunuzdan vazgeçin, sembolik olarak (yapılabiliyorsa) 1 TL yapın, yapamıyorsanız da davetiye dağıtın. Efes Pilsen binlerce davetiye bastırıp birçok kanaldan dağıttı, üniversitelere kadar ulaştı. Ben bile uyduruk blogumdan davetiye dağıttım. Türkiye'nin bir çok ilinden otobüs kaldırdılar maç için. Atmosferi görmediniz mi? Formsuz Efes Pilsen'in seyirci desteğiyle Olympiakos'a karşı nasıl direndiğini görmediniz mi ? Tribün konusunda savaşınız var biliyoruz ama bir kez olsun şu gururunuzu başında olduğunuz kulüp için geri plana atın. Davetiye dağıtın, otobüs kaldırın. Maç zaten iş günü saat 21:00'de. Anadolu'dan gelen taraftar nasıl dönecek o saatte de uyuyup işe gidecek. Merak etmeyin taraftar şımarmaz, her maç her maç istemez. Onlar en uyduruk futbol maçı için bile 45 TL verip kale arkasında izlemeye alışık zaten. En kalabalık salonla elde edeceğiniz hasılat 50 bin TL. 15 milyon dolarlık takımın prestiji 50 bin TL'den daha değerli sanırım...

5 yorum:

f ı R a t dedi ki...

"Ben bile uyduruk blogumdan davetiye dağıttım."

Kendini bu kadar küçük görme arkadaş. Basketbol sitelerinin hemen hepsinden daha iyisin. Mütevazi olmana gerek yok.

hasanerdem dedi ki...

Fırat'a aynen katılıyorum...

Adsız dedi ki...

Garip ufak hesapların peşindeyiz hala...Taraftar küstü takıma bunu görememiyorlar sorun 5-10 lira olması degil parkelere küsen taraftarı birşekilde tekrar kazanmak yerine baska yollardayız...10000 kişinin ıslıklarıyla zalgiris hücumlarını bozmak varken biz 100 kişi yeter diyoruz:)euroleagueden elenip seneye bizi almadıklarından anlarlar...

Recep

tozlu parkeler dedi ki...

Burada hasılatla ilgili bir hesap yapılmıyor. Yönetimin ısrarla yerleştirmeye çalıştığı bir gelenek var ve malesef o geleneği yerleştirmeye çabalarken bile bile ve göre göre taraftarlık kültürünü öldürüyor.
Futboldan sonra sıra basketbolda. Kızlar içinde hayli yüksek fiyatlarda kombine çıkarttılar. Ataşehir 'de yapılan salon bittikten sonra artık iyice elit bir kitleyle sınırlamaya çalışacaklar tribünleri.
Gidişat iyi değil.
Beşiktaş maçında taraftarı salona yakın bölgelere oturtmayıp sürgüne gönderir gibi üst katta kalmaya zorlamalarıda bu işin bir parçası sanırım.

maliano dedi ki...

Aslında daha çok vurgulamak istediğim yönetimin duyarsızlığı, ilgisizliği, boşalan salona karşı kılını kıpırdatmaması..Tabi ki biletlerin 5-10 olması önemli değil ama iş günü 21:00'deki maç için yönetim hiçbir çalışma işine girmezse tozlu parkelerin dediği gibi arkasında ister istemez farklı bir amaç olduğunun düşünülmesi normal.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...