Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

6 Ocak 2010 Çarşamba

Eurolig 6 Ocak Tahminleri

Siena - Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe Ülker gruptaki en zor ikinci deplasmana gidiyor. Demeçlerde hedef kazanmak olarak geçecek ama herkes biliyor ki bu maç Fenerbahçe Ülker'in hedef maçlarından birisi değil. Keşke olsaydı, keşke Eurolig'in büyüklerine kafa tutabilseydik ama yıllardır malesef olmuyor. Bugün de bu deplasmanda maç kazanabileceğimizi sanmıyorum. Zaten eksikler de var. Mirsad iyi durumda olmasına rağmen eşofman giydirilip oynatılmayarak cezalandırılıyor,Giricek'in hafif sakatlığı var, Ömer Aşık uzun süre olmayacak. İtalya'dan çıkmak zaten çok zorken bu şartlarda tam kadro bir Siena'dan galibiyet çıkarmak imkansız gibi görünüyor. Benim bu maç için tercihim alt olacak. Maç için açılan sınır 156.5. Bu sınır Siena'nın evinde oynadığı maçlarda sadece geçen hafta 1 sayıyla Asvel maçında geçildi. İlk maçta Abdi İpekçi'de yüksek skor oldu, ben de canlı izledim ama o maçta hem Siena çok yüzdeli üçlük attı, hem de normalden fazla faul atışı oldu. Tahminim bugün Fenerbahçe Ülker 70'i göremeyebilir ama rakibine de 90 sayıyı göstermez.

TOPLAM SAYI 156.5 ALTI @ 1.70 (İddaa)

Partizan - Lietuvos Rytas

Bu maç gecenin en kritik maçı ve üzerinde en çok hesap yapılan maçı olacak. Biraz ihtimallerden bahsedeyim. Efes Pilsen'in bu hafta Olympiakos'a yenildiğini varsayarsak bu maçı kazanan Top 16'yı garantileyecek.Eğer Efes Pilsen kazanır Partizan da kazanırsa işler son haftaya kalacak, belki de üçlü averaja kalacak çünkü Partizan son hafta Olympiakos deplasmanına gidiyor. Yunanistan'da büyük balık küçük balığı her zaman yer,o açıdan Partizan bu maçı kesinlikle kazanmak zorunda. Zaten hem Vujosevic, hem de Kecman ilk maçtaki 22 sayılık farkı kapatmaya çalışmayacaklarını sadece galibiyet istediklerini söyledi. Partizan için bu yılın en kritik maçı ve kazanmanın yolu savunmadan, en iyi yaptıkları işten geçiyor. Ben bu maç için de 150.5 alt seçeneğini daha uygun görüyorum. Bunu bozacak tek şey bana göre maçın dengede gitmesi ve maç sonu yapılacak taktik fauller olabilir.

TOPLAM SAYI 150.5 ALTI @ 1.70 (İddaa)

Bugün Prokom veya Oldenburg handikap içinde kalacaktır bence,hatta her ikisi de kalabilir. Real Madrid - Oldenburg maçı için 149.5 üst düşüncem var ama emin olmadığım için tahmine dökmedim. Real Madrid'de son dönemde takım savunmasında ciddi problemler var. Llull,Reyes,Van Den Spiegel gibi iyi savunma yapan oyuncular sakattı,(gerçi Reyes düzeldi) bu da rakibe kolay hücum şansı doğuruyor. İspanya'da son oynadıkları beş maçta yedikleri sayı ortalaması 78.2. Belki bugün bu kadar yemeyebilirler ama Oldenburg 70'i zorlar diye düşünüyorum. Real Madrid de 80'i mutlaka görecektir.Rytas da bugün Partizan'ı deplasmanda yenebilir,o maçta dikkatli olmak lazım.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...