Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

5 Ocak 2010 Salı

Eurocup'ta İhtimaller Denizi

Eurocup'ta son iki haftaya girildi, artık son virajlar da dönülüyor. Bizimkilerden BJK Cola Turka'nın şansı hiç kalmazken Türk Telekom ve Galatasaray ince hesaplar yapıyor. Grupların son durumuna tek tek bakalım;

A GRUBU

Alba Berlin 3-1
Galatasaray 2-2
Teramo 2-2
Azovmash 1-3

Galatasaray Cafe Crown'un bulunduğu A Grubu'nda Alba Berlin Teramo'yu deplasmanda yener, Galatasaray da Azovmash deplasmanında kaybederse Alba Berlin grup liderliğini garantiliyor. Teramo Alba Berlin'i yener, Galatasaray kazanır veya kaybederse herşey son haftaya kalacak. Azovmash Galatasaray'a kaybettiği takdirde matematiksel olarak kupadan eleniyor.

B GRUBU

Power VLC 4-0
Triumph 2-2
Hemofarm 1-3
Le Mans 1-3

Valencia gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Triumph Le Mans'ı yener, Hemofarm Valencia'ya kaybederse Triumph gruptan çıkmayı garantileyecek. Hemofarm kazanırsa ikinci takım her şekilde son hafta belli olacak. Le Mans bu hafta kaybettiği takdirde kesin olarak elenecek.

C GRUBU

Aris 3-1
Hapoel 2-2
Zadar 2-2
Siauliai 1-3

Aris kazanırsa bir üst turu garantiliyor, Hapoel de kaybederse grup liderliğini de garantileyecek. Hapoel deplasmanda Siauliai'yi yener, Zadar da Aris'e kaybederse gruptan çıkan ikinci takım Hapoel olacak. Siauliai yenildiği takdirde elenecek.

D GRUBU

Unics 4-0
Joventut 3-1
Besiktas 1-3
Bonn 0-4

Beşiktaş Cola Turka'nın bulunduğu D Grubu'nda Kazan ve Joventut gruptan çıkmayı garantiledi. Eğer bu hafta Kazan galip gelir, Joventut da kaybederse Unics Kazan liderliği garantileyecek. Yoksa sıralama için herşey son haftaya kalıyor.

E GRUBU

Bilbao 4-0
Spartak 3-1
T. Telekom 1-3
Spirou 0-4

Türk Telekom'un bulunduğu E Grubu'nda Bilbao gruptan çıkmayı garantiledi. Bugün Charleroi'yi yenerler, Spartak da Telekom'a kaybederse liderliği garantileyecekler. Spartak Türk Telekom karşısında kazanır veya 1 sayıyla kaybederse onlar da çıkmayı garantileyecek. Aksi sonuçlarda olay son haftaya kalacak.

F GRUBU

Benetton 3-1
C. Zvezda 3-1
Cholet 2-2
Dynamo 0-4

F Grubu'nda Benetton Cholet'i yenerse çıkmayı garantileyecek. Bu sonuç aynı zamanda Crvena Zvezda'yı da bir üst tura çıkaracak. Cholet Benetton'u yenerse herşey son haftaya kalacak.

G GRUBU

Panellinios 3-1
Nancy 2-2
G. Canaria 2-2
Turow 1-3

Panellinios Gran Canaria deplasmanında kazanırsa çıkmayı garantileyecek. Aynı zamanda Nancy de kaybederse liderliği garantileyecekler. Aksi sonuçlar hesapları son haftaya bırakacak.

H GRUBU

Biella 3-1
Brose 3-1
Nymburk 2-2
Venstpils 0-4

Biella deplasmanda CEZ Nymbruk'u yenerse çıkmayı garantileyecek. Bu skor Brose Baskets'i de aynı zamanda bir üst tura çıkaracak. Nymbruk'un elenmemesi mutlaka galip gelmesi gerekiyor.

Son haftaya girerken sayı hesabı dahil, diğer ince hesapları yaparız ama şimdilik tablo bu. Türk Telekom'un Spartak St. Petersburg önünde sayı farkını kapatıp mutlaka galip gelmesi gerekiyor yoksa elenen ikinci takımımız Türk Telekom olacak. Bir aksilik olmazsa ben de yine maçta olacağım. Galatasaray'ın da son hafta Teramo'yla ikili averaja kalmaması için bugün mutlaka kazanması lazım. Yoksa son hafta bir faulün bile hesabı yapılacak.

1 yorum:

Serdar dedi ki...

Telekom bu maç Telekom Güçlülerin yoğun ve etkili desteğiyle rüzgarı arkasına alır, mükemmel savunması ve hücumda hareketli oyunuyla 36 sayı fark atar, Pertev oynarsa 12 asist 28 sayı yapar, sevinçten çılgına dönen Mali, amigonun ayakkabılarını bağlarken ben neredeyim hissine kapılır.
-----
Fantastik/Bilim Kurgu dalının en iyi örneklerinden biri olmaya aday bu eser.Ny Times.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...