Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

5 Ocak 2010 Salı

Efes Pilsen-Olympiakos Maçına Davetiye

Efesliler Taraftar Grubu ile ortak bir çalışmaya gittik. Perşembe günü oynanacak sezonun en kritik maçı için buradan 10 tane davetiye vereceğiz. Maksat bu zor gecede, Eurolig'in en zor ekiplerinden birine karşı, üstelik özel anlam taşıyan bir maçta temsilcimize destek olmak. Bu desteği sağlayan Fahir ve Burhan arkadaşlara da burdan bilet sahipleri adına şimdiden teşekkür ederim.

Tabi ödül için formalite olarak bir de soru soracağım. Soruyu bilen ilk 5 arkadaş, istedikleri bir kişiyle davetiyeler için hak kazanıp, Efesliler ile beraber maç izleme fırsatını yakalayacak. Soru basit ;

Efes Pilsen ve Olympiakos arasında bu sezon oynanan ilk maçın skoru nedir ? (Gelen bir yorum üzerine düzeltme gereği duydum. Tarihte ilk maç gibi algılanmış sorum afedersiniz. İlk gelen yorumda 1994'teki ilk maçın skorunu gönderen arkadaş davetiyeyi kazanmış sayılacaktır.)

Olympiakos : ? - Efes Pilsen : ? formatında yazarsanız yanlış anlaşılmaların da önüne geçmiş oluruz. Gelen yorumlar emek verip ilk mesajı atan arkadaşlara saygıdan ilk beş bilen oluşana kadar yayınlanmayacaktır. İstenilen rakama ulaşınca hepsini yayınlayacağım, ilk 5 kişiyle de temasa geçeceğiz. Talep çok olur, Efesliler de uygun görürse belki rakamı arttırabiliriz. Tek başına gidecek arkadaşlar olursa da beşinci yorumdan sonraki arkadaşlarla irtibat kurarız.

Ben sanırım Ankara'dan maça gidemeyeceğim, İstanbul'da olanlar bu fırsatı kaçırmasın.

11 yorum:

Radagast dedi ki...

Olympiakos: 77 - Efes Pilsen: 42

Unknown dedi ki...

Olympiakos: 105-90 :Efes Pilsen

reptile BKdan....

Serdar dedi ki...

105-90 :)

Adsız dedi ki...

Olympiakos : 105 - Efes Pilsen : 90

Unknown dedi ki...

Olympiakos : 105 - Efes Pilsen 90

yunus dedi ki...

oly 105. efes 90

ako dedi ki...

Olimpiakos: 105-Efes Pilsen: 90

Adsız dedi ki...

Olympiakos:105-Efes Pilsen:90 kAAn

maliano dedi ki...

Radagast , J_O'neal , Serdar , Emre ve Yunus davetiyeyi kazanan arkadaşlar oldular. Bana e-mail yoluyla İsim Soyisim + Telefon + Gelecekleri Kişinin İsmini bildirirlerse ben de ilgili arkadaşlara iletirim.

aksilaz dedi ki...

Olympiakos: 105-90 :Efes Pilsen

tkzdmr dedi ki...

Olympiakos 105 Efes 90

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...