Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

10 Ocak 2010 Pazar

Çabuk Dönün Yerim All Star Maçınızı

Basketbol federasyonunun resmi sitesinden dün akşam açıklama geldi:

"Yabancı karmasında ise 2 değişiklik oldu. Fenerbahçe Ülker'den Emir Preldzic'in yerine Darüşşafaka Cooper Tires'tan Jermaore Davidson yine Fenerbahçe'den Terance Kinsey'in yerine Pınar Karşıyaka'dan David Holston kadroya yeni eklenen isimler oldular . Bu arada Kinsey'in daha önce katılacağı açıklanan smaç yarışmasından da çekildiği belirtildi.

Tahminim iki oyuncuyu Zalgiris maçı öncesinde oluşabilecek herhangi bir kazaya kurban gitmemek için Fenerbahçe Ülker organizasyondan geri çekti. Semih Erden ise karşılaşmada forma giyecek. Sanırım Fenerbahçe Ülker'i temsilen orada bulunacak. Eğer sebep buysa bence %101 doğru bir karar. Kayseri'li basketbolseverlerin Emir'i, Kinsey'i izlemeye hakkı var ona birşey demiyorum ama bu kadar gereksiz bir organizasyon bu kadar önemli iki maçın öncesine denk gelirse kulüp de oyuncusunu çeker, "Yerim All - Star maçını" der. Gerçi Federasyon da bizimkilerin bu kadar beceriksiz olacaklarını, şanslarını son maçlara bırakacaklarını tahmin etmemiştir. Efes Pilsen niye yapmadı denecek olursa orasını bilemem ama bence Fenerbahçe Ülker'in kararı son derece yerinde bir karardır. Yarın öbürgün birinin baldırında birinin de kasığında hafif sakatlık, ailevi sorunlar veya grip falan resmi site tarafından gerekçe gösterilebilir ama benim pek inanasım gelmiyor. Yarın %100 güvendiğim bir arkadaşıma sorarım, gelen cevabı da buraya yazarım.

1 yorum:

Tarjeta Amarilla dedi ki...

sirf yapilmis olmasi icin yapilan su organizasyona Zalgiris gibi onemli bir mac oncesi oyuncu gondermemek dogru bir karar, hatta Fenerbahce basketbol subesinin son zamanlarda verdigi en dogru kararlardan... :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...