Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

21 Aralık 2009 Pazartesi

Yalandan Pick And Roll


Link

Efes Pilsen uzunlarını o kadar verimsiz kullanıyor ki basketbolun temel oyunlarından pick and roll bile doğru düzgün yapılamıyor. Pozisyon Olympiakos - Efes Pilsen maçından. Kerem Tunçeri ve Santiago bir pick and roll denemesi yapıyor, aman aman evlere şenlik. Özellikle Santiago'nun rakibi değil de havayı göstermelik perdelemesi ve ağır çekimde içeri devrilmeye çalışması çok eğlenceli. Pozisyon kısa olduğu için üç kere arka arkaya koydum. Canınız sıkıldıkça açın eğlenin.

2 yorum:

saLsa dedi ki...

Ahahaha süper..:)

tozlu parkeler dedi ki...

Yazın Avrupa şampiyonasında, Kerem ve Ömer Aşık pick n roll larda çok başarılı bir ikili olmuşlardı. Solomon ve Ömer aşık'ın Fenerbahçe'nin Euroleague'de TOP 8 yaptığı günlerdeki uyumunu hatırlatmıştı bana.
Şimdi, Kerem Efes'te, Ömer Aşık Fenerbahçe'de aynı ikili oyunları yapacak partner bulamıyorlar ya da aynı uyumu takım arkadaşlarıyla yaşayamıyorlar.
Efes Euroleague'de final four oynayacağız gibi kendilerinin bile inanmakta güçlük çektiği bir hedef koydu ortaya ama öylesine kötü bir kadro seçimi yaptılar ki bu kadroyla Euroleague gibi zor bir ligde bırakın final four oynamayı, güçlü bir gruba denk düşerlerse TOP 16 yapmaları bile zor olurdu.
Pota altını çok zayıf bıraktılar. Santiago'nun sadece Euroleague'de oynuyor oluşu onun takıma ısınmasını geciktirdi, bu da önemli bir handikap.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...