Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

13 Aralık 2009 Pazar

Real Madrid Derede Boğuldu

Kim derdi ki 3 ay önce mahkeme kararıyla lige çıkmış Xacobeo,Pasalic ve Marc Jackson olmadan mağlubiyetsiz Real Madrid'i devirecek ama işte ACB'yi farklı kılan özelliklerden biri de budur. Ligin dibindeki takım gelir zirvedekini mağlup eder ve hayat olduğu gibi devam eder. Real Madrid'e nazar mı değdirdim yoksa fazla rehavete mi girdiler bilemiyorum ama dört gün içinde iki mağlubiyet hiç hayra alamet değil. Prokom maçı bir açıdan önemsiz bir karşılaşmaydı ama Xacobeo maçı önemliydi. Panathinaikos(D), Caja L.(D) ve Barcelona(E) fikstürü öncesi Xacobeo'yu kayıpsız geçerek olası bir Barcelona mağlubiyetinde ikili averajla yırtabilirlerdi ama şimdi avantaj Barcelona'ya geçti. Basketbol rüzgarı da Barcelona'nın arkasında. Futbolda da olduğu gibi manşetleri Real Madrid süslüyor ama Barcelona sessiz sedasız rüzgar gibi geliyor. Bakalım bu üç maçı Real Madrid nasıl tamamlayacak. Panathinaikos intikam ve liderlik peşinde,Caja Laboral form tuttu. Süper Kupa'dan sonra Barcelona'ya ligde de evlerinde mağlup olurlarsa Messina'yı basın yerin dibine sokar sokar çıkarır. Tabi futboldan farklı olarak Messina'nın birkaç mağlubiyetle kellesini almak iki üç kilo yürek ister, o kısmı atlıyorum. Haftaiçi Prokom yenilgisinden sonra herkes "Bu Real Madrid yenilmez değilmiş ya" dedi, bugünden sonra da "Oğlum gözümüzde büyütmüşüz lan,adamlar insanmış" diyecekler. Yarattığın imaj yerle bir oldu, işin yoksa uğraş dur şimdi Messina...

78 - Xacobeo Blu:sens (18+13+18+14+15): Stanic (5), Djedovic (9), Vasileiadis (25), Terry (5), Hettsheimeir (15) , Bulfoni (2), Manzano (13), Higgins (-) , Alfonso Sánchez (4).

68 - Real Madrid (15+18+14+16+5): Prigioni (12), Bullock (27), Hansen (5), Garbajosa (3), Felipe Reyes (4) , Lavrinovic (5), Kaukenas (6), Velickovic (4) , Sergi Vidal (2).

Detaylı istatistikler burada.


0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...