Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

2 Aralık 2009 Çarşamba

Medyamızın Basketbola İlgisi(!)

Yurtdışında basketbol için ayrı gazeteler çıkarken ülkemizde bu işin nasıl yapıldığını tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. Ama en azından o ufacık haberler bari düzgün yapılsın da biz de kendimizi yormayalım. Dün akşam Eurocup'ta Teramo - Galatasaray Cafe Crown maçı oynandı. Hürriyet'te yer alan haber de aynen şu şekilde ; "Sarı kırmızılı takımda Darius Washington ile Mike Wilkinson 30’ar sayıyla maçın en skorer isimleri oldu."Ayıptır, günahtır zaten 5 satır haber yapmışsınız onda da doğru bilgi verin. Eskidendi o en sağda sayıların yazıldığı dönemler,artık sayılar en solda yazılıyor. Diyelim ki haberi yapan Ranking'i Points sanıyor,veya en sağa bakıp 30 ları görünce hemen haberi yapıştırıyor. Bir allahın kulu da serviste görmüyor mu? Buna kimse dikkatsizlik demesin sakın. Umursamazlıktan, ilgisizlikten başka bir izahı yok bunun...

2 yorum:

Cemil Günel dedi ki...

Fanatikçe bir yaklaşım olabilir benim durumum ama nedense böyle şeyleri görünce Hürriyetin sporuyla ilgili olan kişi geliyor aklıma. Sonra boşver diyorum zaten o adam ne anlar böyle şeylerden asıl yazdığı konusu olan futboldan anlamayan adam basketbolla ne kadar alakalı olur.
Saygılar.

ozgurr dedi ki...

aynı haber bu akşam spormax in spor haberlerinde de geçti.dikkat edin;euroleague ve tbl nin yayın hakkını elinde bulunduran kanalda oluyor bu olay.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...