Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

10 Aralık 2009 Perşembe

Eurolig'de 10 Aralık Tahminleri

Maccabi Tel Aviv - Caja Laboral

Maccabi'nin Nokia Arena'da yıllardır süren bir kazanma alışkanlığı var. Zaten orada maçların çoğunu 10.000 seyircinin üzerinde oynuyorlar. Maccabi sezon başında benim grup birinciliği için favorimdi çünkü Fransa'daki hazırlık maçlarını izlediğimde o eski Maccabi Tel Aviv şampiyon kadro yapısına benzer bir yapı kurulduğunu gördüm. Caja Laboral da 100 sayı yedikleri ve bunun yanında üçlük rekoru kırılan Barcelona maçından sonra biraz toparlandı. Ama onların Ivanovic kaynaklı bir hücum anlayışı var. Hızlı tempoyu ve dış atışları seven bir koç Ivanovic. TAU'dan ve Barcelona'dan beri bu tip oyunlar oynatıyor. Caja Laboral'ın son maçlarda dikkat çeken üçlük performansı var. En son CSKA maçında 30 tane üçlük denediler. Ben bu maçın üst bitebileceğini düşünüyorum. Tüm veriler aslında bu maç için altı gösteriyor ama Nokia Arena'nın farklı bir havası vardır,orada oyun normalden fazla hızlanır. Bence bu maçta 153.5 üst denenebilir.

TOPLAM SAYI 153.5 ÜST @ 1.70 (İddaa)

Zalgiris - Siena

Dün Asvel'in Fenerbahçe Ülker'i yenmesiyle Zalgiris'in işi epey zorlaştı. Ekstra galibiyetler çıkarmaları gerekiyor. Haftasonu Marcus Brown'ın son 6 dakikaya sığdırdığı 15 sayıyla VTB Ligi'nde CSKA Moskova'yı 67-63 mağlup ettiler. Siena'yı zaten biliyoruz. Ligde ve Avrupa'da hatta hazırlık döneminde Barcelona maçı hariç yenilgileri yok. Zalgiris için bu maç ekstra maçlardan biri olur mu bilemiyorum ama bence maç alta yakın duruyor. Zalgiris evinde iyi mücadele eden savaşan bir takım, seyircilerinin de itici bir gücü var. 150.5 sınırı geçilemeyebilir diye düşünüyorum.

TOPLAM SAYI 150.5 ALT @ 1.70 (İddaa)

Cibona - Barcelona

Barcelona'nın bu sene Eurolig'de maçlarının tamamına yakını alt bitti. Yanılmıyorsam bir tek Siena deplasmanında Navarro'nun son saniye üçlüğüyle yarım sayı üst oldu.Ligde de son 4 maçlarında 140 sayı bile görülmedi. Bugün bu tezi destekleyecek iki önemli eksik var. Rubio'nun haftasonu kalçasında ezilme oldu ve büyük ihtimal bu maç riske edilmeyecek. Grip olan Pete Mikael de bu maçta oynamayacak. Rubio tempoyu hızlandıran bir oyuncu,Mickeal de takımın şu ana kadar en skorer ismi. Bunların yokluğunda Barcelona biraz daha kontrollü oynayacaktır. Cibona'nın da Adriyatik Ligi maçlarına baktığımızda Eurolig'de mücadele eden Union Olimpija ve Partizan maçlarında 135 sayının aşılmadığını görüyoruz. Cibona'nın zaten hücumda sıkıntıları vardı,bugün de Graves sahada olmayacak. Ben bu maçta düşük tempo,Barcelona'dan kontrollü bir oyun ve 144.5 sayının altında bir maç bekliyorum..

TOPLAM SAYI 144.5 ALT @ 1.70 (İddaa)

Partizan - Efes Pilsen

McCalebb Partizan'daki rolünde oynamaktan çok oynatmaya çalışan,yeri geldiğinde sorumluluk alan bir oyuncu haline geldi. Eurolig'de de iyi rakamlar yakaladı ama bugün hem Bozic'in dönüşüyle,hem de Kecman'ın yükselen formuyla biraz geri planda kalabilir. Kadroları karşılaştırdığımızda da öne çıkması gereken oyuncular Roberts,Maric ve Vesely olarak görünüyor. Karşısında da belirli periyodlarda Rakocevic,Kerem,Ender ve Sinan olacak. Hepsi de iyi savunmacılar. Bugün McCalebb'in biraz düşük skorla oynamasını bekliyorum.

MCCALEBB 13.5 SAYI ALT @ 1.85

Navarro 14.5 üst,Langdon 12.5 üst ve Teletovic 11.5 üst de güzel görünen diğer tercihler ama güven olarak benim açımdan McCalebb'e göre daha düşük seviyedeler.

3 yorum:

Güçlü dedi ki...

Rubio oynuyormuş. Pascual'ın yalancısıyım...

serdar77 dedi ki...

yorum için geç kalmışım bari kuponumu yazayım şans getirsin
barça 11.5h kazanır
siena 9h kazanır
maccabi 82 under
olimpiakos 86 under
bol şans bana :)

serdar77 dedi ki...

barça 11.5h kazanır (tuttu):)
siena 9h kazanır (tuttu):)
maccabi 82 under (tam 82 sayı attılar):(
olimpiakos 86 under (89 sayı oldu):(

''çok pis kaçtı'' :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...